Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted søger en laborant

Fødevarestyrelsen, Ringsted

Midtsjælland
Oprettet:
07-06-2019
Udløber:
18-06-2019

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvis mission er at fremme sikkerhed, sundhed og kvalitet fra jord til bord og dermed sikre høj fødevaresikkerhed og dyrevelfærd?

Vi har lige nu en ledig stilling ved vores laboratorium i Ringsted, som vi gerne vil have besat den 1. august 2019 eller snarest muligt. FVST har besluttet at nedlægge laboratoriet i Århus og flytte opgaverne til Ringsted. Vi søger derfor en laborant til Sektion for Fødevarekemi.

Om stillingen:
Fødevarekemi er et driftslaboratorium, der analyserer de prøver af foder og fødevarer, der udtages til kontrol. Vi analyserer for tilsætningsstoffer, metaller, mineraler og biotoksiner i foder og fødevarer. Vi anvender både traditionelle analytisk kemiske metoder og mere avancerede teknikker som bl.a. ICP, LC, UPC, GC koblet til diverse detektorer, oftest MS. Du skal være med til at løse driftsopgaver for en række af de anvendte teknikker samt indkøring og validering af metoder inden for et eller flere af fagområderne.

Vi tilbyder en stilling i et inspirerende fagligt miljø, som er førende inden for sine analyseområder via et tæt samarbejde med Fødevarestyrelsens faglige enheder, DTU og EU-reference laboratorier.

Opgaverne bliver primært løst i selvstyrende teams, som et samarbejde mellem laboranter og kemikere. Du skal indgå i et tæt samarbejde med dine teamkolleger og være med til at løfte trivsel og drift med godt humør og gå på mod. Derudover er der tværgående funktioner inden for sektionen og på tværs af laboratoriet f.eks. kvalitetssikring.

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet laborant og har erfaring med håndtering af prøver i et akkrediteret laboratorium med den nødvendige dokumentation samt øvrige laboratorierelaterede IT-systemer.

Det vil være en fordel, hvis du har generel analytisk erfaring, erfaring i ovenstående teknikker herunder god erfaring med massespektrometri. Du skal trives i et miljø, hvor vi både arbejder selvstændigt og i små teams. Som person er du engageret, ansvarsbevidst og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Derudover trives du i et travlt driftsmiljø med mange forskellige arbejdsopgaver.

Om laboratoriet i Ringsted
Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted har lige nu ca. 105 medarbejdere og er fra 2019 opdelt i et laboratoriesekretariat og 4 faglige sektioner: Sektion for Kemiske Fødevareforureninger, Fødevarekemi, Plantesundhed og fodersammensætning samt Mikrobiologi.

Laboratoriet udfører specialiserede kemiske og mikrobiologiske analyser af fødevarer og foder samt diagnostik af plantemateriale for plantesygdomme. Laboratoriet er akkrediteret og nationalt referencelaboratorium på en række områder.

Vi har en aktiv personaleforening, arbejdspladsmotion og adgang til fysioterapi. Laboratoriet er desuden let at komme til med offentlig transport, da det ligger 5 minutters gang fra bus- og togstationen i Ringsted.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og der er fleksible arbejdstider.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem mfvm.dk/job senest den 18. juni 2019.

Vi forventer at afholde samtaler den 2. og 21. juni 2019.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte Sektionsleder Niels Ellermann tlf. 72276010, nel@fvst.dk, hvis du gerne vil vide mere om stillingen.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
07-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73948216
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Beliggenhed