Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynsførende til tilsyn i Vestjylland

Arbejdstilsynet Tilsynscenter Nord Hadsten

Østjylland
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
05-04-2019

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder? Og har du kompetencer indenfor det arbejdsmiljøfaglige område? Så har vi to spændende nyoprettede stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Nord, hvor du primært skal føre tilsyn med virksomheder i Vestjylland, men også i den øvrige del af Region Midt og Nord.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne skaber gode rammer for deres medarbejdere, og herved forebygger at ansatte nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk.

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højest prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Nord er vi ca. 115 medarbejdere, heraf godt 70 tilsynsførende. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen, og du indgår i en tilsynsgruppe med 15 – 20 kollegaer, som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Du kommer til at føre tilsyn indenfor en afgrænset gruppe af brancher, og efter grundig oplæring forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn, og du på egen hånd kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

Vi søger tilsynsførende til brancherne indenfor den offentlige sektor (eksempelvis skoler, daginstitutioner, døgninstitutioner, hjemmepleje og hospitaler) samt detailhandel og transportsektoren.

Bliv vores nye kollega
Vi forventer generelt, at du:

  • er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger fx relateret til ulykkesforebyggelse eller forebyggelse af ergonomiske, kemiske, psykiske arbejdsmiljøproblemer m.m.
  • har interesse for tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger
  • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt samtidig med, at du mestrer myndighedsrollen
  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • kan arbejde meget struktureret og selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller
  • er ansvarsfuld og trives i en hverdag hvor tingene går stærkt
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • er rutineret IT-bruger.
For tilsyn i den offentlige sektor vægter vi særligt, at du:
  • har en relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau som fx terapeut eller psykolog med særlig vægt på ergonomisk og/eller psykisk arbejdsmiljø samt på organisations- og forandringsprocesser
  • har erfaring med systematisk indsamling af data og interview- og samtaleteknik.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for personlig udvikling og at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter den 1. juni 2019.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst. Arbejdstilsynet i Tilsynscenter Nord har adresse i Hadsten og et satellit kontor i Nørresundby. Der er mulighed for distancearbejdsplads. Hvis du bor i Vestjylland, vil arbejdet planlægges med udkørselssted i Karup.

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Kristian Pinderup Langbak på tlf. nr. 7220 9002 eller tilsynschef Lars Toft Pedersen på tlf. nr. 7220 9756.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen på tlf. nr. 7220 5139.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
05-04-2019
Kviknummer:
LJA-71603815
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg
Beliggenhed
Lignende job
VIA Læreruddannelsen Skive
Vestjylland
KU - SUND - PANUM KBH N
Storkøbenhavn
Skatteforvaltningen, KBH, Sluseholmen
Storkøbenhavn
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Storkøbenhavn
Andre jobs fra samme virksomhed