Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartnerelev til Gråsten Slotshave (genopslag)

Gråsten Slot

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
14-04-2019

Har du grønne fingre og elsker jord under neglene? Så kan vi tilbyde dig elevplads i Gråsten Slotshave.
Slotshaven drifters af Slots- og Kulturstyrelsen, der har til formål at bevare, drive og vedligeholde en række af statens slotte, haver og øvrige kulturejendomme. Din arbejdsplads vil være Gråsten Slotshave, der er engelsk inspireret blomsterhave med landskabelig stil. Haven er smukt integreret i det omkringliggende landskab og beskæftiger 4 gartnere og 2 sommervikarer.

Faglige udfordringer
Du bliver en del af et team af faglærte, erfarne og engagerede gartnere, som vil varetage din faglige oplæring. Opgaverne er alsidige og afvekslende. Du vil bl.a. komme til at arbejde med pleje af græs, stauder, roser, prydbuske, hæk, belægninger. Endvidere har vi en mindre urte- og blomsterproduktion.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du er god til teamarbejde og er fleksibel. Du kommunikerer åbent og ærligt. Vi arbejder efter fastsatte kvalitetsmål og prioriterer godt håndværk og ordenssans.
Vi vil fortrække, at du kan tale og forstå dansk.

Ansættelsesvilkår
Arbejdsstedet er Gråsten Slotshave, Felstedvej 8, 6300 Gråsten. Der er tale om en anlægsgartnerelev-stilling på 37 timer pr. uge. Ansættelse påregnes fra 1. juli 2019.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund, for gruppen landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Slotsgartner Erik Steg på tlf. 40 21 44 90 eller mail est@slks.dk.

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk

Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 14. april 2019. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden.
Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser/karakterudskrift og andre relevante bilag.

Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 17.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
14-04-2019
Kviknummer:
LJA-71531699
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
VIA Læreruddannelsen Skive
Vestjylland
KU - SUND - PANUM KBH N
Storkøbenhavn
Skatteforvaltningen, KBH, Sluseholmen
Storkøbenhavn
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Storkøbenhavn