Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Affaldskoordinator

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
01-04-2019

DTU Campus Service søger en kollega til affaldsområdet til at indgå i universitetets affaldsteam, der arbejder med planlægning og udvikling af affaldsområdet, samt rådgiver DTU's ansatte i håndtering af blandt andet farligt affald.

DTU er i gang med en revitalisering af affaldsområdet, og leder i den forbindelse efter en person, der brænder for at sikre en bæredygtig håndtering og transport af farligt affald samt bidrage til udvikling af affaldsområdet i det hele taget.

Stillingen er placeret i DTU Campus Service, i sektion for Arbejdsmiljø, Beredskab og Bæredygtighed (CAS ABB), hvor 10 dedikerede medarbejdere arbejder for at DTU forbliver en sund og sikker arbejdsplads, samtidig med at universitetet bidrager til en bæredygtig omstilling af samfundet.

Opgaver og ansvarsområder

I stillingen som affaldskoordinator vil du få ansvaret for at uddanne og rådgive kemikalieaffaldsansvarlige på institutter og centre. Derudover vil du komme til at samarbejde med driftskolleger på de tre store campusområder omkring udvikling af affaldsområdet, blandt andet gennem DTUs tværgående ressource- og affaldsudvalg.

Stillingen er ny i sin nuværende form, så der vil blive en periode hvor vi afklarer snitflader til de respektive sektioner, der står for den daglige drift af affaldsområdet på Lyngby, Ballerup og Risø Campi. Vi forventer imidlertid at de primære arbejdsopgaver kommer til at omfatte:

Rådgivning om farligt affald:

 • Rådgive og uddanne brugerne i forbindelse med sortering, pakning, mærkning og deklarering af farligt affald samt udfyldelse af transportdokumenter jf. ADR konventionen og/eller nationale bestemmelser.
 • Løbende faglig sparring og rådgivning til kemikalieaffaldsansvarlige.
 • Planlægge og afholde netværksmøder for kemikalieaffaldsansvarlige i samarbejde med kolleger.
 • Bistå med rådgivning vedrørende indretning til sortering af farligt affald ved byggeprojekter.

Planlægning og udvikling af affaldsområdet generelt:
 • Være med til udvikling af affaldsområdet, i tæt samarbejde med kolleger i CAS ABB samt de affaldsansvarlige på de tre store campusområder via det tværgående ressource- og affaldsudvalg.
 • Bistå ved udbud og administration af aftaler med aftagervirksomheder.
 • Være med til at servicere netværk af affaldsansvarlige på Lyngby Campus.
 • Projektledelse i forbindelse med omlægning af affaldssystemet, fx implementering af nye fraktioner.

Vi ønsker os...

Vi søger en kollega, der har lyst til at være med til at udvikle affaldsområdet på DTU, sammen med dedikerede kolleger på tværs af organisationen og geografien.

Som udgangspunkt forestiller vi os, at du:
 • Har en miljøfaglig baggrund med specifik viden om kemikalier og andet farligt affald.
 • Er nysgerrig og ambitiøs, og har lyst til at bidrage til at gøre DTU endnu dygtigere på ressource- og affaldsdagsordenen.
 • Har interesse for og erfaring med driftskoordinering, samt sans for planlægning og udvikling.
 • Er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af fagområder og kulturer.
 • Taler engelsk på et niveau, hvor du kan rådgive brugere i håndtering af farligt affald.
 • Er struktureret og god til at systematisere arbejdsopgaver.
 • Derudover er det en fordel, men ikke et krav at du har kendskab til Kemibrug samt kursus inden for transport af farligt gods (ADR)

Hvad tilbyder vi dig

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar.

Mere specifikt, vil du blive en del af en gruppe hvor vi arbejder på et højt fagligt niveau med at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Du vil få kolleger både i Lyngby og på de øvrige campusområder, der alle brænder for at udvikle affaldsområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til enten overenskomsten for Akademikere i Staten, OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) eller anden relevant overenskomst.

Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. april 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ansættelsessamtaler afholdes uge 14 og uge 17 (anden samtale).

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Kirsten Ramskov Galamba på kirg@dtu.dk / 9351 1924 eller Kirsten Frydensberg på 2421 3833.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Med ca. 195 ansatte er Campus Service en af de største af DTU's 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU's bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU's bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at andre borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU's faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
01-04-2019
Kviknummer:
LJA-71503660
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed