Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant eller bioanalytiker søges til molekylær diagnostik i Virus PCR, Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik

SSI

Storkøbenhavn
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
17-03-2019

Om os
Virus PCR-laboratoriets opgaver består i øjeblikket af molekylær diagnostik af humane virus samt opsætning af analyser til molekylær- og celledyrkningsbaseret diagno-stik af veterinære virus. Laboratoriet deltager i det nationale beredskab omkring humane virus (f.eks. Ebola virus og MERS coronavirus) og skal i løbet af 2019 også indgå i det nationale veterinære beredskab. Laboratoriet er ISO17025 akkrediteret.

Virus PCR består af 10 laboranter og 5 akademikere. Heraf arbejder en projektgruppe med opsætning af molekylære analyser til det veterinære beredskab som Statens Se-rum Institut i samarbejde med Københavns Universitet overtager i løbet af 2019. Laboratoriet undersøger forskellige prøvetyper for en lang række af humane og veterinære virus. Disse analyseres i et automatiseret flow ved at benytte pipetterings- og ekstraktionsrobotter som Hamilton Starlet, MagNA Pure 96 og QIAcube til ekstrakti-on af RNA/DNA. Efterfølgende anvendes real-time (RT-)PCR til den videre analyse. Besvarelsen af prøverne sker via elektroniske overførsler ved Excel baserede programmer til SSIs LIMS-system Sunquest.

Laboratoriet er en del af Afdeling for Virus og Mikrobiologisk Specialdiagnostik, der er opdelt i fem faglaboratorier. Der er i øjeblikket ansat ca. 80 medarbejdere i afdelingen, som beskæftiger sig med diagnostik og referencefunktioner for virus og bakterier hos dyr og mennesker. Afdelingen omfatter også WHO referencecentre for humanpatogene virus. Ved overtagelsen af det veterinære beredskab vil afdelingen desuden blive beriget med personale fra DTU VET.

Dit arbejde
Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:
• Deltage i opsætning af veterinære molekylære analyser
• På sigt indgå i det diagnostiske team, som udfører laboratoriets analyser
• På sigt deltage i afdelingens beredskab omkring det veterinære beredskab.

Din uddannelse og erfaring
Vi søger en laborant eller bioanalytiker som har:
• Stor erfaring med RNA/DNA ekstraktionsrobotter og molekylærbiologiske teknikker – herunder real-time PCR
• Erfaring med diagnostik af virus – herunder håndtering af diverse prøvematerialer
• Flair for IT og teknik
• Erfaring med at arbejde under et kvalitetssikringssystem.

Dine personlige kvalifikationer
Som person er du samarbejdsorienteret. Du arbejder struktureret og har et stort overblik. Du udfører laboratoriearbejde med stor præcision og nøjagtighed. Desuden er du effektiv, fleksibel og selvstændig.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, arbejdsglæde og respekt for hinanden er nøgleord. Laborantteamet er selvstyrende, hvilket giver dig en stor medindflydelse på dit arbejde.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten og den til enhver tid gælden-de organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende laboranter eller i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Centralorganisation og CO10 (LC/C10 fællesoverenskomst), jf. gældende organisationsaftale for bioanalytikere.

Der er tale om en 2-årig stilling med start 1. maj 2019. Der er gode muligheder for forlængelse i stillingen, da Statens Serum Institut får nye opgaver i forbindelse med overtagelsen af det veterinære beredskab.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Ann Berith Petersen på tlf. 3268 3115 eller mail abi@ssi.dk.

Ansøgning
Klik på "Søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12 og 13.

Praktisk information
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
17-03-2019
Kviknummer:
LJA-71247237
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Beliggenhed