Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Buschauffør til BAT-busserne søges

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
29-03-2019

Vi søger faste chauffører, samt ferieafløsere

  • du er mødestabil og har lyst til en bred kundekontakt
  • du kan klare dig selv, og bevarer både overblik og det gode humør, når der er travlt
  • du er åben, udadvendt og imødekommende
  • du har kørekort til bus samt chaufføruddannelsesbevis
  • du kan læse og tale dansk.

Vi tilbyder til gengæld:

  • en spændende serviceorienteret virksomhed
  • gode stabile kolleger, der yder deres bedste
  • oplæring i jobbet
  • mulighed for individuel aftale om ansættelse på fuld tid, deltid eller som afløser på timeløn.

Fuldtid, 37 timer gennemsnitligt pr. uge eller som afløser på timeløn.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. 
 

Stillingen kræver buskørekort (kat. D stort erhverv), samt chaufføruddannelsesbevis.

Erfaring med tilsvarende job er en fordel.
 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 29. marts 2019.
 

Ansættelsessamtaler vil foregå løbende i hele ansøgningsperioden, og forventes gennemført senest 5. april 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftsassistent Susanne Haagensen på 56 92 37 32 eller driftsassistent Laila Hansen på 56 92 37 31.

 

Center for Ejendomme og Drift

Center for Ejendomme og Drift er et meget drifts- og udviklingsorienteret center, der er båret af en bred og faglig mangfoldighed, og det center i Bornholms Regionskommune, der har den faglig set bredeste opgaveportefølje. Centrets ca. 400 ledere og medarbejdere har som kerneopgave sammen, at skabe et tværgående drifts- og shared-servicecenter for regionskommunens ni øvrige centre.

Centrets hovedformål er at understøtte regionskommunens kerneopgaver i form af ejendomsservice (Facility Management), madproduktion, rengøring, idrætsområder, bilflådestyring, inventar og anden drift af de fysiske faciliteter samt at forestå den offentlige kollektive bustransport gennem eget kommunalt drevet busselskab ”BAT”. Kort sagt så passer og plejer Center for Ejendomme og Drift vores alles Bornholm.

I centret ledes der efter en tillidsbaseret tilgang, og som er hele grundlaget for den gode trivsel, der gennemsyrer hele centret. At være en del af Center for Ejendomme og Drift, og den store og spændende udvikling, der er i gang, kræver derfor medarbejdere, der er innovative, dygtige til at udvikle processer, samt åbne og parate til at indgå i et fællesskab, som er understøttet af tillid samt eget engagement og ansvarsfølelse.

 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71239642
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed