Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ny kollega til Driftsupport i Dyrehospital

KU - SUND - IKVH - Fr. berg

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
08-03-2019

Da en af vores medarbejdere går på pension søger vi en medarbejder til driftsrelaterede opgaver ved Institut for Klinisk Veterinærmedicin, der kan starte 1. april 2019 eller snarest derefter.

Institut for Klinisk Veterinærmedicin bidrager gennem undervisning, forskning og vidensformidling inden for det veterinærkliniske område til uddannelse af veterinærer i Danmark og til den forskningsbaserede udvikling af veterinær klinisk praksis.

Størstedelen af vores forskning og undervisningsaktiviteter udgår fra vores to dyrehospitaler, Universitetshospitalet for Store Husdyr som er beliggende i Taastrup, og Universitetshospitalet for Familiedyr som ligger på Frederiksberg. Vi beskæftiger ca. 180 personer (årsværk), hvoraf ca. 1/3 er ansat som videnskabelig medarbejder/specialist og 2/3 er ansat i Universitetshospitalerne som enten dyrlæge, dyrepasser eller veterinærsygeplejerske.

Du vil skulle indgå i et driftsteam, der supporterer bredt på instituttet og på vores dyrehospitaler. Instituttet er placeret på Frederiksberg Campus og i Taastrup, men din primære tilknytning vil være til driftsteamet på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg Campus. Driftsteamet har ansvaret for at varetage og understøtte dagligdagens funktioner på hele Institut for Klinisk Veterinærvidenskab.

Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil være forefaldende arbejde af driftsrelateret karakter, herunder rengøring af bure og stalde, håndtering af vasketøj, omdeling af post, håndtering af døde dyr, driftsrelateret kørsel, ad hoc flytteopgaver, samt opgaver relateret til forberedelse af materialer (herunder døde dyr) til undervisnings- og eksamensaktiviteter. Det er således et varieret arbejde, der understøtter instituttets undervisnings, klinik og forskningsaktiviteter. Arbejdet indebærer ikke direkte kontakt til hospitalets patienter (dyr), men der vil være opgaver, som skal udføres i rum hvor dyrene opholder sig.

Kvalifikationer
Opgaverne er meget forskellige og den vigtigste kvalifikation er, at du har lyst til at yde en god service og support i dagligdagen til vores veterinærfaglige medarbejdere. Du skal have hænderne skruet rigtig på og du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, og er i stand til at prioritere disse. Endvidere skal du kunne begå dig blandt ’høj og lav’, bidrage positivt til teamet og være i stand til at kommunikere mundtligt på dansk og engelsk, samt have kørekort til bil.

Vi forventer, at du kan samarbejde på tværs af personalegrupper og nationaliteter.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen besættes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) samt efter Organisationsaftalen for lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F). Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgningsfristen er den 8. marts 2019.

Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til driftschef Anders Esbjørn på tlf. nr. 30 44 93 21, e-mail aesb@sund.ku.dk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
08-03-2019
Kviknummer:
LJA-70622635
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Rengøring,
Håndværk & service
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland