Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Internationalt orienteret udbudsjurist søges til stor, ambitiøs Juridisk Afdeling med betydelige ansvarsområder

Juridisk ServiceBureau

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
22-03-2019

Er du cand.jur. eller cand.merc.jur. med solide kompetencer inden for udbudsret? Vil du være medansvarlig for at anskaffe for 7 mia. kr. årligt - og motiveres du af muligheden for kompetenceudvikling? Så er jobbet som udbudsjurist i Juridisk Afdeling ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse måske noget for dig.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Heraf er ca. 1.400 civile, mens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.

FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel og IT til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og kampfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til dette formål administrerer FMI årligt ca. 7 mia. kr. af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det altid er støtten hertil, som er i centrum.

Juridisk Afdeling består på nuværende tidspunkt af cirka 30 specialiserede juridiske medarbejdere. Det forventes, at dette tal vil stige til godt 40 juridiske medarbejdere i løbet af 2019.

Attraktivt læringsmiljø med gode muligheder for kompetenceudvikling og specialisering:

I Juridisk Afdeling har vi en klar og ambitiøs vision om at være de bedste i staten inden for vores område. Derfor arbejder vi også målrettet på at løfte potentialet i automatisering og kunstig intelligens og inkorporere det i vores daglige juridiske arbejde. Vi tror på, at det kan forbedre kvaliteten og effektiviteten af vores samlede indsats.

Du kommer til at arbejde sammen med specialiserede og dygtige kolleger i en Juridisk Afdeling med stor fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling med reference til sektionscheferne. Juridisk Afdeling ligger blandt de højeste i medarbejdertilfredshed målt på tværs af FMI vedrørende psykisk arbejdsmiljø.

Som nyansat tilbydes du et solidt introprogram samt mentorordning:

Alle udbudsjurister deltager i et systematisk tilrettelagt uddannelsesprogram med gode muligheder for videreuddannelse - det er faktisk en pligt, at alle udvikler og dygtiggør sig i et meget fagligt miljø.

Som udbudsjurist i Juridisk Afdeling bliver du en del af en ganske social afdeling, ligesom der også vil være mulighed for særdeles interessante tjenesterejser, samt mulighed for at besøge forsvarets operative enheder i Danmark og dermed opnå større indsigt i forsvarets opgaveløsning.

Om stillingen

Komplekse og udfordrende opgaver i en fagligt stærk Juridisk Afdeling:

Opgaverne i Juridisk Afdeling er meget komplekse, og Juridisk Afdeling er fagligt ambitiøse og fokuserer på at have et fagligt stærkt miljø, hvor kompetenceudvikling vægtes meget højt, bl.a. i form af videreuddannelse, daglig juridisk sparring samt løbende undervisning og vidensdeling.

Dine primære arbejdsopgaver som udbudsjurist bliver at:- Gennemføre enkeltanskaffelser over tærskelværdierne via bl.a. udbud samt gennemføre rammeaftaler over 150 mio. kr.- Udføre strategisk analyse af lovlig anskaffelsesmetode i forhold til udbudsloven samt Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet.- Kvalitetssikre udbud - herunder gensidigt kvalitetssikre hinandens arbejde kolleger imellem.- Assistere under forhandlinger med leverandører.- Indgå i et tæt samarbejde med bl.a. indkøbsafdelingen og den materielfaglige del af FMI.- Bidrage med interne opgaver i form af juridisk styring og tilsyn.

Om dig

Den ideelle kandidat kan genkende sig selv i følgende profil:- Uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur.- Flere års praktisk erfaring med udbudsret og i stand til selv at gennemføre udbud - enten som ordre- eller tilbudsgiver:- Som ordregiver inkl. udarbejdelse af udbudsmateriale og kontrakt samt gennemførelse af udbudsproces.- Som tilbudsgiver inkl. juridisk vurdering af udbudsmateriale, udarbejdelse af tilbudsmateriale samt gerne deltagelse i forhandlinger.- Alternativt stor praktisk erfaring med kontraktretten.- Hviler i sin juridiske metode, er struktureret og selvkørende med styr på egne sager.- Kan kommunikere professionelt på både dansk og engelsk.- Bidrager med både faglig og personlig ordentlighed.- Prioriterer faglig videreudvikling og deltager gerne i faglige netværksarrangementer.

Ansættelsesvilkår

FMI tilbyder en særdeles konkurrencedygtig lønpakke inkl. en attraktiv pensionsordning, løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse.

Afhængig af erfaring bliver du ansat og aflønnet som special- eller chefkonsulent eller alternativt som fuldmægtig på trin 4-8 med et rådighedstillæg, eller efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % (9 % af rådighedstillægget for fuldmægtige).

Kandidater skal kunne sikkerhedsgodkendes i forbindelse med ansættelsesproceduren.

Rekrutteringsproces og ansøgningsfrist

Alle henvendelser vedrørende jobbet bedes rettet til Juridisk ServiceBureau, som varetager den indledende del af rekrutteringsprocessen. Du er meget velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringskonsulenterne Niels Pedersen på telefon 29 72 56 83 eller via mail, niels@servicebureau.dk eller Stine Brammer på telefon 29 72 09 79 eller via mail, stine@servicebureau.dk.

Al indledende kontakt er fortrolig, og FMI får ikke kendskab til dig, før vi har din accept.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet, er du også velkommen til at kontakte Juridisk Chef hos FMI Anne-Mette Udsen på telefon 25 47 97 62.

Ansøgning, CV samt eksamensbevis skal være os i hænde senest d. 22. marts 2019. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med forventet opstart d. 1. maj 2019. Samtaler afholdes løbende.

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
22-03-2019
Kviknummer:
LJA-70598306
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed