Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 laborantpraktikanter til Institut for Immunologi og Mikrobiologi, Københavns Universitet

KU - SCIENCE - NBI

Storkøbenhavn
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
25-02-2019

Instituttet kan tilbyde 3 praktikpladser fra 1. August 2019 til 3 laborantelever, der har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. Praktikpladsen er af et års varighed.

Instituttet hører til under Sundhedsvidenskab på Københavns Universitet og udfører forskning baseret på eksperimenter, observationer, feltarbejde og teoriudvikling inden for immunologi og mikrobiologi.

Praktikplads 1: vil være i forskningsgruppen ”VAR2CSA vaccine” teamet ved Center for Medicinsk Parasitologi,
Vi søger 2 laborantpraktikanter som kan indgå i vores gruppe. Vores arbejde er fokuseret omkring at udvikle vacciner og andre produkter som på kort sigt kan testes i mennesker i kliniske afprøvninger. Vi arbejder både med vacciner som vi håber på kan beskytte gravide kvinder i Afrika mod malaria og HPV virus infektion såvel som vacciner der skal beskytte mod forskellige former for kræft. Fornyligt opdagede vi at et malariaprotein (VAR2CSA) kan bruges til at bekæmpe kræft med, og en stor del af teamet er fokuseret på at udnytte dette til nye kræftbehandlings-metoder såvel som nye måde at diagnosticere kræft på. I den forbindelse vil man komme til at arbejde med de nyeste metoder indenfor medicinudvikling. Metodemæssigt vil man komme vidt omkring og både arbejde med proteiner, DNA, dyreforsøg og cellearbejde. Indenfor VAR2CSA gruppen gør vi brug af en lang række avanceret udstyr som man også vil komme til at prøve kræfter med. Vores institut er placeret i toppen af det nye Maersk tårn, og tilbyder et attraktivt arbejde og socialt miljø.

Praktikplads 2: vil være i forskningsgruppen ”The Eye Research Unit” hvor vi fokusere på den grundlæggende immunologi og molekylær biologi. Vi forsøger i gruppen, at forstå og karakterisere mekanismer der har betydning for immunreguleringen samt celle overlevelse.
Vores forsøg tager oftest udgangspunkt i cellekulturer (herunder både mammale- og murine cellelinier) samt i oprensede primære celler fra blod eller organer. Vi bruger mikroskopi, flowcytometry samt proliferations- og celledødsassay på daglig basis men arbejder også med proteinkemi, ELISA, SDS-page analyser samt RNA oprensning og Microarray. Vores gruppe har to forskellige hovedforskningsområder og der er derfor rig mulighed for, at lære mange forskellige teknikker.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Lise Lotte Nielsen på llbn@sund.ku.dk.

Kvalifikationer:
Der lægges særlig vægt på at du:

  • har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen i Danmark med godt resultat
  • behersker engelsk i skrift og tale på brugerniveau
  • er udadvendt
  • fleksibel og omstillingsparat
  • har gode samarbejdsevner
  • har faglig interesse
Løn- og ansættelsesforhold:
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). Basisløn for praktikanter udgør 14.558,92 kr. og voksenpraktikantløn (praktikanter som er fyldt 25 år ved ansættelsen) udgør 19.755,58 kr.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning:
Ansøgning vedlagt CV, kopi af førsteårskarakteren evt. tidligere eksamenspapirer skal være instituttet i hænde senest den 25. februar 2019. Husk at angive hvilken af de to praktikpladser du søger. Ansøgning sendes via Københavns Universitets hjemmeside: Jobportal. Tryk på linket ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget.

Jobsamtaler vil finde sted i uge 10

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
25-02-2019
Kviknummer:
LJA-70471588
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Beliggenhed