Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aut. veterinærsygeplejerske søges til timelønnet afløsning på Universitetshospitalet for Familiedyr

KU - SUND - IKVH - Fr. berg

Storkøbenhavn
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
03-03-2019

Ved Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Universitetshospitalet for Familiedyr ønskes 1-2 veterinærsygeplejerskeafløsere ansat pr. 1. april 2019 til afløsning i dyrehospitalets sygeplejefunktioner ved behov. Stillingerne har ingen fast ugentlig arbejdstid, men man vil blive kaldt ind i forbindelse med behov for ekstra personale i forbindelse med sygdom, møder eller lignende. Vagterne vil fordele sig over hele døgnet og i weekender.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne vil være afløsning i hospitalets forskellige afdelinger, herunder receptionen, de medicinske og kirurgiske services herunder anæstesi samt skadestuearbejde uden for normal åbningstid. Arbejdsopgaverne varierer og kan bl.a. omfatte alment sygeplejearbejde såsom daglig undersøgelse og behandling af indlagte/ambulante patienter, forefaldende klinikarbejde herunder opfyldning og instrumentrengøring samt assistance ved operationer af patienter og monitorering af anæsteserede patienter. Derudover skal man deltage i den daglige demonstration og medvirke i undervisningen af de dyrlægestuderende. Ved afløsning i receptionen består arbejdsopgaverne af indskrivning og hjemsendelse af patienter, klientkommunikation, fakturering og arkivering samt salg af foder og plejemidler.

Kvalifikationer:
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation. Det er en fordel, at du har kendskab til smådyrspraksis. Du skal kunne trives i en travl og uforudsigelig dagligdag. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til TANG, som er vores journalsystem. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret og serviceorienteret.

Du tilbydes:
En stilling, hvor du bliver en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte.
Vores primære formål er, at uddanne dyrlægestuderende i deres kliniske færdigheder, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for vores praktiserende dyrlægekolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Løn- og ansættelsesforhold:

Stillingen besættes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) samt efter Organisationsaftalen for lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F).

Spørgsmål:
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51 48 94 25 på hverdage ml. 9-15.

Ansøgning m.v.:
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er den 3. marts 2019. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugerne efter ansøgningsfristen.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
03-03-2019
Kviknummer:
LJA-70466056
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland