Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejen på Bornholm søger 3 fagligt dygtige ledere

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
21-02-2019

Hjemmeplejen på Bornholm søger 3 fagligt dygtige ledere pr. 1. april 2019 eller snarest derefter

Som leder i Hjemmeplejen vil du opleve spændende og udfordrende opgaver, og du vil møde kolleger og medarbejdere med fokus på faglighed, kvalitet og samarbejde i et udviklende miljø.

Vi søger ledere, der er topengagerede og som ønsker at lede en hjemmepleje, hvor der er en konstant dialog mellem borger og medarbejder om ønsker, forventninger, tilrettelæggelse og udførelse af personlig pleje, sundhedsfaglige indsatser og praktisk hjælp i hjemmet.

Hjemmeplejen er en del af Center for Ældre i Bornholms Regionskommune. Vi har et stærkt fokus på den enkelte borgers livskvalitet, værdighed og ret til at bestemme over eget liv, uanset behovet for hjælp. Vores borgere har meget forskellig baggrund, med mange forskellige udfordringer og med meget forskelligt behov for hjælp.

Vi arbejder rehabiliterende, for på Bornholm tror vi på, at alle ønsker et liv, hvor man er i stand i til at klare sig selv så lang tid som muligt. I Hjemmeplejen arbejder vi på at vedligeholde og genoprette den enkelte borgers færdigheder med målrettede indsatser og samarbejde på tværs af fagligheder.

Det stiller krav til os - og dermed dig - om at du:

  • Har ledelseserfaring, diplomuddannelse i ledelse, eller ønsket om at erhverve den
  • Arbejder målrettet sammen med borgeren om tilrettelæggelse og udførelse af hjælpen
  • Deltager aktivt og sammen med medarbejderne i bestræbelserne på at leve op til teamets formål og Bornholms Regionskommunes ældrepolitik
  • Vejleder og udvikler medarbejderne på en anerkendende måde - med udgangspunkt i opgaven omkring den enkelte borger
  • Har gode kommunikative færdigheder - som både kan være coachende, lyttende og handlekraftige
  • Udvikler sparringsfællesskabet i teamet
  • Sikrer driften under de økonomiske forudsætninger, der er til stede
  • Deltager aktivt i at udvikle et sparringsfællesskab med Hjemmeplejens øvrige ledere og andre samarbejdspartnere i både Center for Ældre og i de øvrige centre i regionskommunen

Vi foretrækker en leder med en sundhedsfaglig baggrund samt ledelseserfaring. En anden faglig profil, som kan dokumentere solid ledelseserfaring indenfor det sundhedsfaglige område kan også komme i spil.

Der opslås nu tre nye lederstillinger, fordi det netop er besluttet, at Hjemmeplejens nuværende organisering og ledelsesstruktur skal ændres, med henblik på at den enkelte leder kan komme tættere på medarbejderne og opgaveløsningen.

På nuværende tidspunkt består Hjemmeplejen af syv teams, samt et ødækkende rehabiliteringsteam og natteam. I den nye organisering kommer Hjemmeplejen til at bestå af 10 teams samt et ødækkende rehabiliteringsteam og natteam. Der er et tæt samarbejde med sygeplejersker og terapeuter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 21. februar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå den 25. og 26. februar 2019 i tidsrummet 8-15.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte hjemmeplejeleder Annette Larsen på 3018 1175 eller hjemmeplejeleder Charlotte Lind på 3018 2337.    

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/.

Praktisk information
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70283763
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ledelse,
IT
Beliggenhed