Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkmester/Elektriker til Horserød Fængsel

Horserød Fængsel

Nordsjælland
Oprettet:
12-12-2018
Udløber:
13-01-2019

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en Elektriker til Teknisk Anlæg i Horserød Fængsel

Arbejdet består i at beskæftige og motivere de indsatte dagligt, med opgaverne der er tilknyttet Teknisk Anlæg. Dette sker i høj grad ved eget eksempel at give de indsatte et fagligt indhold og ikke mindst en daglig arbejdsindsats. Du skal kunne instruere og vejlede de indsatte, så de lærer at udføre arbejdet inden for et bestemt fagområde.

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og kollegaer i det daglige arbejde i Kriminalforsorgen med at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalitet?

Horserød Fængsel er et åbent fængsel med potentielt 251 pladser, hvor af de 30 pladser er fleksible pladser, der kan omdannes til lukkede pladser efter behov. Fængslet ligger i et stort naturområde i Nordsjælland. Fængslet modtager i dag ca. 700 nye indsatte om året. Institutionens medarbejdere har mange forskellige fagligheder, herunder betjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere og sundhedsfagligt personale.

Om dig:

  • Du har relevant uddannelse og/eller erfaring
  • Du motiveres af at arbejde med mennesker og resocialisering
  • Du er indstillet på og har evner for tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper
  • Du er initiativrig, alsidig og fleksibel og arbejder løsningsorienteret
  • Du er ansvarsbevidst, beslutsom og psykisk robust
  • Du har et positivt menneskesyn
  • Du er imødekommende og servicemindet
Vi tilbyder:
  • Et arbejde, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt
  • Et arbejde, hvor du er med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave
  • En uforudsigelig og afvekslende hverdag med mange gode kollegaer
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjente.

Det betyder, at man i løbet af de 2 års prøvetid, skal følge uddannelsen på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød.


Løn- og ansættelsesvilkår:

Hvis du ikke er uddannet værkmester, kan du læse mere om værkmesteruddannelsen, optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav via dette link: http://www.kriminalforsorgen.dk/Uddannelsen-til-værkmester-8628.aspx

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er fordelt på dagtjeneste mandag-fredag. Aflønning sker efter gældende overenskomst, Ny Løn.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Arbejdspladsen er beliggende Esrumvej 367, 3000 Helsingør.

Ansøgning:

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Dog må du ikke være straffet og må påregne, at der udarbejdes et træk i Det Centrale Kriminalregister inden endelig ansættelse.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ledende Værkmester John Erik Petersen, som træffes på tlf. 7255 2186.

For at komme i betragtning til stillingen bedes du sende ansøgning, CV og andre relevante papirer elektronisk via "søg stillingen".

Ansøgningsfrist den 13. januar 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 3 og 4.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgen på: www.kriminalforsorgen.dk og på: www.rettestoebning.dk

Praktisk information
Oprettet:
12-12-2018
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-68799145
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg,
Håndværk & service
Beliggenhed