Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til selvkørende team omkring combi-justeringsmaskine

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019

Vi søger en projektleder for vores team i sektionen Landsdækkende Sporjustering og Leverandørstyring, der varetager vores combi-justeringsmaskine. Du bliver en del af en sektion, hvor vi er ansvarlige for den landsdækkende sporjustering og ballastsupplering i Banedanmark Infrastruktur.

En combi-justeringsmaskine anvendes til at udføre sporjustering af fejl på skinnenettet, der har en indflydelse enten på den sikkerhedsmæssige eller komfortmæssige kørsel af tog. Som projektleder får du ansvar for at udføre sporjusteringen sammen med et team på fem medarbejdere.

Arbejdet udføres som hovedregel om natten og over hele landet, men der vil være perioder med dagtjeneste især i vinterhalvåret. Der vil også forekomme mindre administrative opgaver. Din tjenesteadresse afhænger af din bopæl.

Planlægning og gennemførelse af sporjusteringen

Det bliver din fornemmeste opgave at udføre den daglige sporjustering/ballastudlægning således, at den gennemføres på den faglige og sikkerhedsmæssige korrekte måde. Dette sker i samarbejde med produktionslederne og vores planlæggere. I sikrer, at de sikkerhedsmæssige forudsætninger er på plads inden produktionen og følger op på gennemførelsen samt kvaliteten heraf. Du bliver således faglig ansvarlig for at sporjusteringen sker efter de gældende normer.

Dine succeskriterier bliver at sikre en høj gennemførsel af det planlagte arbejde og en høj udnyttelse af teamet i høj- og lavproduktionsperioder.

Sporkyndig med erfaring som projektleder

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vigtigst er det, at du har kendskab og erfaring fra jernbanebranchen. Det betyder, at du har en sikkerhedsmæssig uddannelse ved jernbanen og allerhelst en SR1 eller et lokoførercertifikat. Du er sporkyndig f.eks. fra gennemførelsen af kurserne Sporteknik 1 og 2. Disse kompetencer har du brugt i arbejdet med sporarbejde, sporjustering eller lignende.

Derudover har du sandsynligvis erfaring fra et tidligere job som førstemand eller som projektleder for selvkørende teams. Du er trænet i at danne dig overblik over opgaver, ressourcer og prioriteringer, ligesom du skaber rammerne for et godt samarbejde mellem kolleger og de forskellige teams.

Som projektleder skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, og du skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der bl.a. vil blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik- og Byggestyrelsens hjemmeside (www.trafikstyrelsen.dk)

Løn

Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Er du tjenestemand bevarer du din tjenestemandsansættelse. Stillingen er klassificeret i lønramme 32.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt produktionsleder Kim Hjortebjærg Jørgensen på telefon 2523 5295 eller teamleder Jørgen Maarlev på telefon 9196 3349. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 18. juni 2019. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73843531
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik,
Bygge og anlæg
Beliggenhed