Menu

Studerende til autoklave - Københavns Universitet

KU - SUND - PANUM KBH N

Storkøbenhavn
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
18-06-2019

Ved Afdeling for Eksperimentel Medicin, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, er et timelønnet studiejobs som autoklavevagt i afdelingens burvask og logistikafdeling ledig til besættelse 15. august 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er max 10 timer pr. uge.

AEM er universitetets serviceafdeling for alle forsøgsdyr og faciliteter til at udføre dyreforsøg. I AEM arbejder vi alle for at skabe de bedste rammer for avanceret forskning med brug af forsøgsdyr, på den for dyrene mest skånsomme måde. Især som dyrepasser er du kernen i at sikre de bedst mulige forhold for dyrene og en høj kvalitet af afdelingens service overfor forskerne. AEM er en afdeling i konstant udvikling, da især antallet af forskere vi servicerer vokser og vi kan tilbyde dig et spændende job med faglige udfordringer.

Arbejdsopgaver

  • Arbejdstiden vil hovedsageligt foregå i afdelingens centrale burvaskeafdeling i Panum bygningen, når det daglige personale er gået hjem.
  • Du skal primært arbejde med at sætte autoklaver over, så vores personale har rent udstyr til dagen efter.
Vi tilbyder

  • Et attraktivt studiejob med mulighed for at læse lektier imens autoklaverne er sat over.
  • Gratis parkering.
  • Sociale arrangementer, månedlige sammenkomster, idrætsarrangementer, m.m.
Kvalifikationer

  • Du skal have et robust fysisk og psykisk helbred.
  • Du er praktisk anlagt, hjælpsom og ikke bange for at tage fat.
  • Du er fleksibel og det vil være en fordel, hvis du kan møde med kort varsel i tilfælde af sygdom og lignende.
  • Du må ikke have allergi overfor de dyr, vi huser dvs. primært gnavere.
  • Du må ikke have kontakt med mus, rotter og marsvin i fritiden.
Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F. Timelønnen er på kr. 144,86 (1. april 2019 niveau) og aflønningen sker på baggrund af det faktiske antal ydede timer.

Den ugentlige arbejdstid kan svinge fra uge til uge men man skal regne med ca. 5 timer 1 dag om ugen. Arbejdstiden ligger typisk om eftermiddagen eller om aftenen.

Yderligere oplysninger om den ledige stilling kan fås ved henvendelse til driftsleder Jens Flescher jef@sund.ku.dk

Ansøgningsfrist

Stillingen skal søges via linket nedenfor. Ansøgningen vedhæftes CV, oplysninger om tidligere ansættelser etc. Ansøgningsfristen er den 18. juni 2019. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 25 og uge 26.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Afdeling for Eksperimentel Medicin er en fælles serviceafdeling, der varetager universitetets og Rigshospitalets forsøgsdyr og yder forsøgsdyrfaglig assistance og rådgivning vedr. dyreeksperimentelt arbejde under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Rigshospitalet. Desuden forsker vi i dyrevelfærd og etik og har en omfattende kursusaktivitet, hvor vi uddanner forskere, studerende og teknisk personale inden for forsøgsdyrskundskab. Forsøgsdyrfaciliteterne ved Københavns Universitet er under fortsat udvikling – med satellitenheder på Frederiksberg, i ”Biocenter” bygningen, i August Krogh bygningen samt Rigshospitalets dyreenhed. Afdelingen omfatter i alt ca. 120 medarbejdere. Yderligere oplysninger om afdelingen kan findes på www.emed.ku.dkGem i min profil
Kontakt

KU - SUND - PANUM KBH N

 
Blegdamsvej 3B
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73833097
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Rengøring
Beliggenhed