Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationspartner til VIA University College

Kommunikation & Internationalisering

Østjylland
Oprettet:
29-05-2019
Udløber:
16-06-2019

Kommunikationspartner til VIA University College

Er du en dreven kommunikations- og markedsføringsstrateg? Er du digitalt funderet og har fingeren på pulsen ift. unges medievaner og adfærd på sociale medier? Vil du være med til at styrke VIAs image som en af Danmarks største leverandører af dimittender, der sætter aftryk på verden som f.eks. lærer, pædagog eller sygeplejerske? Så er du måske vores nye kollega.

VIA University College søger snarest muligt en kommunikationspartner til vores kommunikationsafdeling. Du bliver en del af vores team Rekruttering og branding, som primært beskæftiger sig med markedsføring og branding af VIA og VIAs omfattende portefølje af uddannelser med unge potentielle studerende som primær målgruppe.

Jobbet
Som kommunikationspartner for vores store velfærdsuddannelser er du en nøgleperson, når du løbende afstemmer strategiske behov, forventninger og prioriteringer med ledelsen for VIAs uddannelser inden for de pædagogiske, samfunds-, social- og sundhedsfaglige fagområder og derfra sætter en strategisk retning for vores kommunikationsindsatser.

Du vil være drivkraften bag at få den strategiske retning udmøntet i konkrete kommunikationsstrategier og handleplaner for rekruttering af nye studerende. Målsætningen er branding af VIA og VIAs uddannelser samt taktiske tiltag med henblik på maksimalt optag af de rette studerende.

Dine primære ansvarsområder vil være:

• Kontaktperson og strategisk kommunikationspartner for ledelserne på vores velfærdsuddannelser som lærer-, pædagog- og sygeplejerskeuddannelsen 
• Drive kampagne- og medieplanlægning i samarbejde med kolleger og eksterne bureauer
• Sparre med content- og webredaktører, social media managers, grafikere, PR-rådgivere o.a. om deres eksekvering af de konkrete løsninger 
• Analyse af kampagne- og kommunikationsindsatser og deraf afledte anbefalinger
• Projektledelse, koordinering og ressourcestyring ift. ad hoc kommunikationsopgaver, grafiske opgaver og relaterede projekter.

Din profil
Du har mindst 3-5 års erfaring med at tænke markedsføring og kommunikation som et strategisk redskab til at understøtte virksomhedens overordnede mål og tage det videre til tilrettelæggelse af eksekveringen på både on- og offline medier - hvad enten det er ved hjælp af eksterne samarbejder eller interne kompetencer og egne kreative idéer. Du har en stærk digital profil og er hjemmevant i den strategiske del af arbejdet med content marketing, sociale medier, ambassadør- og influencersamarbejder, SEO/SEM, landingssider og konvertering. Du er vant til at arbejde med analyse og data, når du planlægger og prioriterer indsatser. Erfaring inden for uddannelsesområdet er en fordel.

Du er lyttende i dit samarbejde med organisationen og initiativrig, når behovene skal omsættes til handling. Du er en stærk netværker, der formår at arbejde selvstændigt, men trives ved at være en del af et team. Og så har du humor og trives i et miljø med en uformel og fri tone.

Lidt om afdelingen
Rekruttering og branding består af 14 dedikerede, fagligt stærkt funderede medarbejdere og er en del af afdelingen Kommunikation, studieliv og internationalisering. Afdelingen har fire andre teams; PR og Intern kommunikation, Digitale kanaler, Studieliv og Internationalisering, som der alle er et tæt samarbejde med.

Mere om VIA
VIA University College er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner, som er fordelt på otte campusser. Vi har flere end 50 professionsbacheloruddannelser og akademiuddannelser fordelt i hele Region Midtjylland og forskningsmiljøer, som kobler sig til disse uddannelsesområder. VIA er desuden en af Nordens største udbydere af efter- og videreuddannelse både til offentlige organisationer og det private erhvervsliv.

Alt det praktiske
Jobbet er på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Dit hovedarbejdssted bliver Hedeager 2, Aarhus N. Vi har uddannelser i hele regionen, så kørekort og egen bil er nødvendigt.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Såfremt ansættelsen sker i henhold til AC- overenskomsten vil ansættelse ske som AC- medarbejder eller specialkonsulent afhængigt af kvalifikationer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Rekruttering og branding Ulla Wiese på ulkw@via.dk eller 87551515.

Er du interesseret?
Lav en kort, målrettet ansøgning med CV, og læg den ind på vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest søndag d. 16. juni. Vi regner med at holde 1. samtale den 19. og 20. juni og 2. samtale den 26. juni. Tiltrædelse pr 1. august eller medio august efter aftale.  

Læs mere information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Læs mere om VIA University College på www.via.dk. 

Praktisk information
Oprettet:
29-05-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73690824
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed