Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Finansministeriets departement

Finansministeriets Departementet

Storkøbenhavn
Oprettet:
29-05-2019
Udløber:
14-06-2019

Finansministeriet søger en stærk kontorchef til departementets Kontor for arbejdsmarkedspolitik og overførsler. Du får ansvaret for et kontor med stor faglig bredde og en unik mulighed for at bidrage til Finansministeriets arbejde med at udvikle og effektivisere den offentlige sektor.
Kontorets opgaver
Kontoret for arbejdsmarkedspolitik og overførsler er i samarbejde med Beskæftigelsesministeriet ansvarlig for arbejdsmarkedspolitiske initiativer på finansloven og medvirker til at udarbejde oplæg til og analyser af virkninger på arbejdsudbud og offentlige finanser.

Kontorets ansvarsområder omfatter blandt andet:
• Overvåge og analysere tendenserne på arbejdsmarkedet
• Budgetter på Beskæftigelsesministeriets område
• Løbende oplæg og analyser vedrørende ledighedsrelaterede ydelser
• Understøtte udarbejdelse, koordination og forhandlinger af regeringsudspil i
tæt samarbejde med de relevante ministerier

Kontoret er pt. normeret til 8 AC-medarbejdere og 3 studenter.

Hvem er du?
Du vil som kontorchef skulle lede kontoret, udvikle medarbejderne samt formulere og implementere kontorets strategiske sigtelinjer.

Vi lægger i den forbindelse vægt på:
• Stærkt lederpotentiale, herunder evne og lyst til at sætte mål og retning samt at udvikle
kontorets dygtige medarbejdere
• Høj faglighed og stærke analytiske kompetencer
• Performanceorientering med fokus på at skabe resultater af høj kvalitet
• Personligt engagement, gennemslagskraft og beslutningskraft
• Dømmekraft, integritet og politisk tæft
• Gode evner til at formidle fagligt komplekse problemstillinger
• Erfaring fra centraladministrationen
• Erfaring inden for ét eller flere af kontorets opgaver vil være en fordel, men ikke en betingelse.

Hvad tilbyder vi?
Som kontorchef vil du udfylde en væsentlig rolle i Finansministeriets løbende arbejde for at udvikle og effektivisere den offentlige sektor. Du vil komme meget tæt på de centrale politisk-administrative beslutningsprocesser.

Du vil stå i spidsen for en gruppe medarbejdere, som er særdeles kompetente, ambitiøse og motiverede. Og du vil blive en del af en ambitiøs ledergruppe.

Du vil få et stort ledelsesrum med mulighed for at udvikle din personlige ledelsesstil og sætte dit eget præg på opgaveløsningen. Samtidig vil du også få den nødvendige rygdækning og opbakning.

Stillingen udgør således en unik platform for at udvikle en stærk og helstøbt lederprofil med fokus på både strategisk ledelse, faglig ledelse, personaleledelse og driftsledelse. Vores vision er at udvikle fremtidens topledere.

Om Finansministeriet
Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som enkeltvis og samlet bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der understøtter vækst og produktivitet samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor. Departementet består af 5 centre og 9 kontorer.

Læs mere om Finansministeriet på https://www.fm.dk/job-og-karriere/fm-som-arbejdsplads.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelses-formen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen på niveauet hemmeligt i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Julie Vig Albertsen på juvia@fm.dk eller 25262740.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen ’Søg stillingen’. Vi afholder løbende samtaler.

Indsend senest 14. juni 2019.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Praktisk information
Oprettet:
29-05-2019
Udløber:
14-06-2019
Kviknummer:
LJA-73680494
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse,
Human Resources
Beliggenhed