Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent med fokus på rekruttering og employer branding

Vejdirektoratet - København

Storkøbenhavn
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
16-05-2019

Vores rekrutteringsspecialist har fået nyt job – derfor søger vi en ny kollega til HR-afdelingen i Vejdirektoratet i København

Vejdirektoratet er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ca. 740 ansatte. HR-afdelingen har 19 medarbejdere fordelt i tre teams: et driftsteam, et HR-partner team og et udviklingsteam. Vores nye kollega bliver tilknyttet udviklingsteamet.

Dine opgaver:
Hovedopgaven er at sikre en professionel rekruttering af nye medarbejdere og ledere til Vejdirektoratet. Konkret er opgaverne at: få defineret jobindhold, formuleret stillingsopslag, sikre at oplysninger om løn og overenskomstvilkår er korrekt, opslå stillinger, håndtere ansøgninger, forberede samtaler mv. Dette sker i tæt dialog med den ansættende leder og HR-partneren.

Vi arbejder med rekrutteringssystemet HR-Manager og i praksis har vi god hjælp fra vores kontorelever til at få stillinger slået op.

HR har ambitioner om at understøtte vores organisation i rekrutteringsprocessen endnu mere professionelt og struktureret, og vi arbejder derfor i år og næste år på at videreudvikle området. Du får en meget central rolle i dette arbejde, og tidligere erfaring med at rekruttere vil derfor være en fordel ift. jobbet.

Employer branding er et vigtigt indsatsområde, hvor HR samarbejder med vores kommunikationsafdeling. Vi deltager blandt andet på to årlige uddannelsesmesser for ingeniørstuderende, og samarbejder på tværs f.eks. i forhold til markedsføring af Vejdirektoratet og i forhold til kommunikationen med de studerende.

To gange årligt står du for at rekruttere studerende til vores praktikantstillinger. Stillingerne er typisk på 100 dages varighed, og vi har imellem 10 og 20 studerende/praktikanter pr. år. Udover rekrutteringen skal du understøtte et godt praktikophold for dem, så de går fra Vejdirektoratet med en god oplevelse i bagagen.

Din profil:
Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse f.eks. som cand.jur. eller cand.merc.HRM. Du kan også være uddannet kontorfunktionær med relevant erfaring fra en lignende stilling.

Derudover skal du have erfaring med sagsbehandling og journalisering, samt kunne planlægge og styre rekrutteringerne, så vi lever op til vores forpligtelser ift. forretningens behov.

Både HR og resten af Vejdirektoratet er repræsenteret på flere tjenestesteder i landet, og du skal derfor trives med at arbejde over distancen og også forvente noget rejseaktivitet.

Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelse pr. 1. juli 2019 eller snarest derefter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i HR-afdelingen, hvor du ansættes i området for Sekretariat og HR på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 Kbh. V.

Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Camilla Falberg Reich på cfre@vd.dk eller 7244 3003.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest torsdag den 16. maj kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler den 20. maj og anden samtaler den 22. maj.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
16-05-2019
Kviknummer:
LJA-73248446
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed