Menu

Laborant med erfaring med forsøgsdyr

KU - SUND - IVS

Storkøbenhavn
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
26-05-2019

Ved Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet ønskes en tidsubegrænset stilling som laborant med erfaring med forsøgsdyr besat fra den 1. august 2019.

Beskrivelse af forskningsgruppe
Sektion for Komparativ Pædiatri og Ernæring er en forskningsgruppe på Institut for Veterinær og Husdyrvidenskab på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Vi arbejder med forskning inden for ernæring og udvikling af organer omkring fødsel. Forskningen spænder fra analyser i laboratoriet og in vitro cellestudier til in vivo studier i dyremodeller med nyfødte grise som model for (tidligt-fødte) børn. Det største fokus for forskningsgruppen er studier på nyfødte grise og det relaterede laboratorie-analytiske arbejde. Gruppen består af ca. 25 medarbejdere med forskellig baggrund, uddannelse og nationalitet, herunder bioanalytikere, laboranter, dyrepassere, forskere inden for biologi, veterinærvidenskab og klinisk forskning. Du vil blive en del af vores laboratorie- og dyreforsøgsgruppe, som består af tre bioanalytikere/laboranter og én dyrepasser.

Stillingsbeskrivelse
Vi har brug for en laborant med praktisk erfaring med forsøgsdyr, helst grise, og laboratoriearbejde. Arbejdet involverer praktisk planlægning og klargøring til eksperimentelle dyreforsøg, håndtering af forsøgsdyr (inkl. blodprøvetagning mv.), vedligeholdelse og rengøring af dyreeksperimentelle faciliteter, analytisk arbejde i laboratorier med analyse af opsamlet materiale, herunder eksempelvis qPCR, ELISA, Western Blot, immunhistokemi mm. Forsøgsdyrsarbejdet kører intensivt i perioder, og fleksibilitet og arbejde uden for normal arbejdstid er en del af stillingen. Du kan se frem til spændende og afvekslende arbejdsdage, hvor du er med til at sikre, at vi i forskningsgruppen kan gennemføre intensive dyrestudier, der har stor betydning for børns sundhed og overlevelse.

Arbejdet involverer
Praktisk gennemførelse af forskningsprojekter, herunder

  • Prøvetagning (blod, urin, væv m.m.), primært på mindre grise
  • Klargøring til forsøg (mærkning af rør, prøveforberedelse, opdatering af vejledninger, opsætning etc.)
  • Håndtering af forsøgsdyr samt kliniske procedurer, delvist uden for normal arbejdstid, herunder aftalt natarbejde.
  • Laboratorieanalyser af prøver (blod, urin, vævsprøver, fødevarer, tarmindhold).
  • Klargøring og aflevering af data fra analyser i elektronisk og overskuelig form.
Udarbejdelse og ajourføring af analyseforskrifter og apparaturvejledninger.

Tilsyn og vedligehold af apparatur samt daglig drift og rengøring af laboratorier og stalde.

Sikre at kvaliteten af egne analyser tilknyttet gruppen er optimal.

Kvalifikationer
Du er uddannet laborant med stor erfaring med forsøgsdyr, gerne grise. Du skal have erfaring med analyser af biologiske prøver i laboratoriet (qPCR, ELISA, Western Blot, immunhistokemi mm). Cirka halvdelen af forskningsgruppen er udenlandske og meget kommunikation foregår på engelsk, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med at skrive/læse og tale engelsk.

På det personlige plan besidder du gode kommunikations- og samarbejdsevner kombineret med en struktureret måde at arbejde på samt evner at arbejde selvstændigt. Du er rolig og praktisk i din omgang med dyr, og er åben og engageret i en multikulturel gruppe samt i stand til klare en travl hverdag uden at miste overblik og imødekommenhed.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat).

Stillingen som laborant er fuld tid (37 timer/ugen). Stillingen vil blive besat på løngruppe 4 med mulighed for at forhandle et tillæg, samt efter gældende regler for aftalt arbejde udenfor almindelig arbejdstid. Derudover er der et månedligt pensionsbidrag ifølge overenskomst. Stillingen tidsubegrænset.


Spørgsmål
Spørgsmål om stillingen kan stiles til Lektor Stine Brandt Bering på tlf. 35331092 eller sbb@sund.ku.dk.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs Jobportal (klik på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er den 26. maj 2019

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem i min profil
Kontakt

KU - SUND - IVS

 
Frb. Campus område 1, Grønnegårdsvej 15
Telefon: 35331092
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-73242173
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Beliggenhed