Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU Nord søger undervisere til SOSU uddannelserne

SOSU Nord

Nordjylland
Oprettet:
11-03-2019
Udløber:
03-04-2019

Hos SOSU Nord arbejder vi for at skabe udvikling, læring og nytænkning - socialt, pædagogisk og sundhedsfagligt.

Hertil har vi brug for et engageret team, der kan og vil.

Et team der elsker, at blive udfordret og gerne giver et klap på skulderen, når der er brug for det.

Lige nu er SOSU uddannelserne i rivende udvikling, og derfor mangler vi nye undervisere.

Hvis du brænder for at undervise og trives i en hverdag fyldt med afveksling, begejstring og samarbejde, så hører vi gerne fra dig.

 

Om jobbet
Som underviser på SOSU Nord kommer du til at indgå i et team af motiverede kolleger, der støtter op om dine og teamets opgaver. Opgaverne er mange og varierede.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • undervisning - herunder planlægning, udførelse, evaluering og udvikling af undervisning
 • vejledning og facilitering af elever
 • prøver/eksamener og censorater
 • varetage kontaktlærerfunktionen for vores elever

Derudover skal du varetage udviklingsopgaver såsom klasserumsledelse og praksiskendskab samt holde dig ajour med nye tiltag, ønsker og behov i sundhedsvæsenet.

Du skal være med til at kvalitetssikre undervisningen og uddannelsen generelt. Herudover skal du deltage i forskellige projekter og indsatser i forhold til skolens strategiske mål.

Du bliver en del af en organisation i løbende udvikling, hvor tingene går stærkt, og hvor to arbejdsdage aldrig er ens. Du skal derfor have en anerkendende tilgang til at se udfordringer som muligheder for udvikling.

Forventninger til dig

 • Du er uddannet sygeplejerske, og har mindst 5 års erhvervserfaring, så du kan bringe nyeste viden fra praksis ind i teamet. Det er en fordel, hvis du der forinden er uddannet social- og sundhedsassistent.
 • det vægtes højt, at du kan se værdien i samarbejde, og kan indgå i et fagfagligt og tværfagligt samarbejde med dine kolleger i et forpligtende professionelt læringsfællesskab, hvor samarbejdet om elevernes læring er i fokus
 • du bidrager til et teamsamarbejde, hvor det i høj grad vægtes at løfte i fællesskab, og har stort fokus på fælles trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • du har forståelse for vores målgruppe og lægger vægt på en praksisnær og omsættelig undervisning
 • du har undervisningspædagogiske erfaringer og eventuelt en efter- eller videreuddannelse, eller er villig tage en diplomuddannelse i erhvervspædagogik
 • du har interesse for og erfaringer fra arbejde med velfærdsteknologi
 • du kan byde ind i forhold til valgfag og valgfri uddannelsesspecifikke fag (se uddannelsesordningerne)
 • du har flair for IT og kan anvende digitale teknologier i undervisningen
 • du trives med en varieret arbejdsbelastning, og kan lide at have mange bolde i luften
 • du har kørekort B

Specifikke ønsker til stillingerne:

Vi søger to til tre undervisere, der er stærkt naturvidenskabeligt funderet i stillinger på gennemsntlig 37 timer pr. uge med opstart 1. juni 2019.

Du skal kunne undervise bredt i følgende fag: Naturfag, Somatisk Sygdomslære og Sygepleje, Farmakologi og medicinhåndtering og Mødet med Borgeren.

Naturfag fylder meget på social- og sundhedsassistentuddannelsen, og du skal derfor have interesse for og viden om biokemi, naturvidenskabelige forsøg og matematik.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som intensiv eller akut sygeplejerske eller anden relevant baggrund, hvor de naturvidenskabelige kompetencer ofte er i spil.

For uddybning af fagenes mål henvises til uddannelsesordningerne for de enkelte uddannelser: http://www.passinfo.dk/PASS-for-professionelle/Lovstof/Uddannelsesordninger

Vi kan tilbyde

Vi tilbyder et afvekslende job i et levende og udviklingsorienteret undervisningsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet, og hvor vi samtidig giver os tid til at værne om hinanden, og det arbejde vi udfører. Du bliver således en del af en hverdag og en kultur baseret på vores værdier om respekt, troværdighed, dialog og kompetence.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold efter cirkulære om organisationsaftale for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er onsdag den 3. april 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 15.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Karina Krage på mail: kakr@sosunord.dk

 

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.

Send os din ansøgning, CV og bilag via skolens hjemmeside: http://www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Fakta om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 180 medarbejdere og ca. 12.000 årlige elever/kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og velkvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission, at SOSU Nord skal være et førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner.

Du kan læse mere om vores skole på http://www.sosunord.dk

Praktisk information
Oprettet:
11-03-2019
Udløber:
03-04-2019
Kviknummer:
LJA-71464824
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Forskning og undervisning
Beliggenhed