Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen søger 2 AC-fuldmægtige/specialkonsulenter til enheden Økonomi og Service

Miljøstyrelsen

Fyn
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
25-03-2019

Vil du være med til at drive og udvikle Miljøstyrelsens økonomistyring og understøtte vores arbejde for at sikre rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion i tæt samarbejde med et bredt spektrum af interessenter og fagligheder?

Økonomi og Service
Miljøstyrelsen søger 2 økonomiske og samfundsvidenskabelige medarbejdere til Budgetgruppen i enheden Økonomi og Service. Som medarbejder i Budgetgruppen medvirker du til at understøtte styrelsens økonomistyring. Du kommer i tæt kontakt med det miljøfaglige arbejde og får en bred samarbejdsflade, der omfatter både interne og eksterne interessenter og mange forskellige fagligheder. Du vil indgå i et større team bestående af AC’ere, som beskæftiger sig med økonomistyring, finanslovsbevillinger, mål- og resultatstyring, anlægsstyring, gebyrstyring, økonomiske analyser, risikostyring og en hel del andre relaterede opgaver.

Arbejdsopgaver
De 2 stillinger har følgende opgaveporteføljer:

 • Investeringsbudget i balance – udarbejdelse af styrelsens investeringsbudget og it- og anlægsøkonomi samt portefølje- og risikostyring, løbende rapportering til enheder, direktion og digitaliseringsenhed i styrelsen
 • Indgå i team, der arbejder med at koordinere og udarbejde indspil, årlige finanslove og andre bevillingssager
 • Videreudvikling af økonomistyring og sammenhængende styring
 • Arbejde som økonomipartner for en eller flere enheder i styrelsen, herunder bistå med økonomiske analyser, ledelsesinformation mv.

Din profil
Vi forestiller os, at:
 • Du har en relevant videregående uddannelse fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., cand.merc. eller lignende

Vi lægger vægt på, at du:
 • Har erfaring med økonomistyring af IT-udviklingsprojekter og kendskab til værktøjer til løbende opfølgning på projekterne
 • Har kendskab til statslig økonomistyring og kan bidrage til fortsat udvikling af vores økonomistyring
 • Har erfaring med udarbejdelse af bidrag til finanslove
 • Kan formidle økonomisager enkelt, kort og præcist til alle faggrupper
 • Har analytiske og økonomifaglige evner og god talforståelse. Erfaring med dataanalyser og Excel vil være en fordel
 • Trives med en stor andel driftsopgaver samtidig med, at du har blik for udvikling i den måde, vi gør tingene på
 • Har mod på et udfordrende job, hvor der ofte skal løses flere opgaver på samme tider
 • Er proaktiv, initiativrig og god til at samarbejde
 • Arbejder struktureret og selvstændigt, så du løbende har styr på processer og leverancer
 • Har et godt humør og en positiv tilgang
 • Er serviceminded og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer

Da vi har flere forskellige stillinger, søger vi både nyuddannede og medarbejdere med erfaring fra lignende stillinger.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og er den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende, og vi har ca. 900 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 440 arbejdspladser flytter nu til Odense, hvor vi skal opbygge en organisation, der bygger på et stærkt fundament fra den nuværende styrelse, og hvor nye medarbejdere blander sig med erfarne medarbejdere. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne, ører og hænder på natur og miljø i Danmark.

Du kan læse mere om Miljøstyrelsen og de enkelte enheder på www.mst.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tjenestestedet vil være Englandsgade 25/Tolderlundsvej 5 i Odense. Du skal være indstillet på, at der vil være rejseaktivitet (tjenesterejser) til København i forbindelse med oplæring frem mod 3. juni 2019, hvor styrelsen flytter til Odense.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt tilhørende overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Karsten Thode Skovgaard, på tlf. 4059 7771.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 25. marts 2019.

Vi forventer at holde samtaler den 27. og 28. marts 2019. Du kan forud for en evt. samtale blive bedt om at udfylde test og/eller forberede en case.

Ansættelse pr. 1. maj 2018 eller snarest derefter.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.

 

Praktisk information
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
25-03-2019
Kviknummer:
LJA-71396165
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn