Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til videreuddannelsesområdet

Administration + Efter- og videreuddannelser

Storkøbenhavn
Oprettet:
22-02-2019
Udløber:
20-03-2019

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du er med til at understøtte videreuddannelser af høj kvalitet inden for det socialfaglige og beskæftigelsesfaglige område? Er du systematisk og ferm til office-pakken? Og vil du hjælpe med at sikre klar kommunikation og kvalitet på vores studieportal? Så har vi måske et spændende job til dig.

Vi søger en studentermedhjælper til en række administrative og planlægningsmæssige opgaver, der understøtter videreuddannelsesforløb på det social- og beskæftigelsesområdet.

I afdelingen er vi 16 dedikerede medarbejdere, som er optagede af at planlægge, gennemføre og udvikle praksisnære kompetenceudviklingsforløb af høj kvalitet. Det gør vi i samarbejde med kommuner, organisationer, fagforeninger og private organisationer.

Du kan forvente at blive mødt af et stort fagligt engagement og viden om læringsprocesser, uddannelse og kompetencer for voksne, så hvis du synes at det lyder spændende for dig, så læs videre.

Om jobbet
Som studentermedhjælper vil du komme til at understøtte kommunikation på vores studieportal og intranet og varetage undervisningsevaluering på vores moduler. Derudover vil du komme til at løse en række forskellige, planlægningsmæssige og studieadministrative opgaver, såsom at:

 • opdatere og finjustere lektionsplaner
 • forberede materiale til konferencer
 • kopiere, scanne og optælle litteratur til pensumlister
 • varetage forskellige indtastningsopgaver
 • stå for praktisk hjælp ift. forplejning og håndtering af øvrige ad hoc opgaver
Om dig
Du er studerende på en lang videregående uddannelse med interesse for uddannelsesområdet (fx inden for samfundsvidenskab, uddannelsesvidenskab eller pædagogik). Derudover forestiller vi os, at du:
 • arbejder systematisk og struktureret samt har et godt overblik
 • har flair for administrative opgaver
 • er hurtig til at sætte sig ind i nye systemer
 • har gode samarbejdsevner og er serviceminded
 • har erfaring med office-pakken (særligt Word, Outlook, Excel og Powerpoint)
Vi kan tilbyde:
 • En spændende studiejob på en arbejdsplads med gode og ambitiøse kollegaer
 • Gode muligheder for sparring
 • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse i forhold til dit studie
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt og senest 1. maj 2019. Den ugentlige arbejdstid er 12 timer og din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen er afhængig af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på http://www.kp.dk og vores strategi.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Nielsen på tlf.: 2373 3323.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest d. 20. marts 2019.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Praktisk information
Oprettet:
22-02-2019
Udløber:
20-03-2019
Kviknummer:
LJA-70938214
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed