Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lodsmedhjælpere

DanPilot Svendborg

Vestsjælland
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
17-02-2019

Lodsmedhjælpere til lodsbådene i Korsør, Kalundborg og Sj.Odde.

DanPilot søger nye lodsmedhjælpere til betjening af lodsbådene i Korsør, Kalundborg og Sj. Odde. Har du lyst til at arbejde i en maritim virksomhed, hvor opgaverne er afvekslende og spændende, hører vi gerne fra dig. Du skal indgå i de eksisterende teams, der allerede er på de 3 lodsstationer, hvor arbejdet er tilrettelagt med skiftende arbejdstider, bl.a. indgår døgnvagter.

Som person er du fleksibel og villig til at tage en ekstra tørn i perioder med travlhed. Du er interesseret i og har viden indenfor små mindre erhvervsbåde, herunder kendskab til drift og vedligehold. Du er omkostningsbevidst og omhyggelig i udførelsen af dit arbejde. Du har godt humør og trives med at arbejde i et team. Det er en fordel, hvis du er bosiddende i nærheden af den lodsstation du påregner at søge ansættelse på, da man har vagt med hjemmet som udgangspunkt.

Vi forventer, at du

  • Har erfaring i sejlads med mindre erhvervsfartøjer.
  • Har erhvervsduelighedsbevis samt sønæringsbevis, derudover duelighedsbevis i motorpasning, ROC-Certifikat og medicinkiste C kursus. Eller tilsvarende.
  • Har kørekort til almindelig personbil.
  • Har IT kundskaber på brugerniveau.  
  • Taler og forstår grundlæggende maritimt engelsk.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med Faglig Puls.

Du søger stillingen via hjemmesiden www.danpilot.dk. Når du vedhæfter din ansøgning og CV mm., skal det ske som et samlet dokument, ellers skal du vedhæfte CV som fil og kopiere ansøgningsteksten ind under punktet ansøgningstekst. Det er vigtigt, at du angiver hvilken lodsstation du søger ansættelse på.

Tiltrædelse:          Så hurtigt som muligt.

Ansøgningsfrist: 17. februar 2019 – der afholdes løbende ansættelsessamtaler og stillingerne lukkes, når de rigtige kandidater er fundet.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, etnicitet mm. til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte områdeleder Tom Christian Paulsen på mobil 24 88 58 83 eller pr. mail på tcp@danpilot.dk.

 

Om DanPilot DanPilot er en Selvstændig offentlig virksomhed med eget indtægtsgrundlag, ejet af Erhvervs- og Vækstministeriet og ledet af en professionel bestyrelse. DanPilot foretager lodsninger af skibe i hele Danmark og har forsyningspligten på området. DanPilot har ca. 320 ansatte og omsatte i 2017 for 407 mio.kr.

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70471604
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed