Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studievejledere til Studie- og karrierevejledningen (Barselsvikariater)

Administration + Efter- og videreuddannelser

Storkøbenhavn
Oprettet:
31-05-2019
Udløber:
13-06-2019

Har du lyst til at arbejde i en afdeling, som udvikler professionelle vejledningstilbud til studerende på Københavns Professionshøjskole, i en stilling hvor du kommer til at have mange sceneskift og samarbejdsflader i løbet af en arbejdsuge? Så er du måske vores nye kollega.Vi søger to barselsvikarer fra 1. august 2019 - 1. oktober 2020.

Om jobbet
I Studievejledningen på Københavns Professionshøjskole (KP) bliver du en del af et team af fuldtidsansatte studievejledere, hvor hver studievejleder dækker arbejdsopgaverne for 2-4 specifikke uddannelser sammen med en eller flere studievejlederkolleger. Vi har kontakt med studerende på mail, telefon, ved personlige henvendelser og i studieværksteder på holdene. Vi samarbejder tæt med uddannelserne om at støtte de studerende i deres valg og beslutninger vedrørende uddannelse.

I studievejledningen arbejder vi desuden med struktureret dokumentation og dataindsamling for de studerendes ageren. Dette for at kunne tilbyde den bedst mulige vejledning og samtidig kunne skabe viden, der kan bruges af uddannelserne samt øvrige aktører.Du vil skulle udføre en bred vifte af opgaver:

 • Studie- og karrierevejledning på flere af KP's grunduddannelser (individuelle samtaler, workshops mv)
 • Kontakt med mange studerende med en stor variation af udfordringer i forhold til uddannelse og studieliv
 • Tæt samarbejde med uddannelsesledere, undervisere og studieadministrative koordinatorer med henblik på at skabe et godt studiemiljø og en korrekt sagsbehandling af de studerende
 • Diverse administrative opgaver
 • Videreudvikle studieværksteder og ideer til støtte for de studerendes studieforløb
 • Arbejde med SPS (Specialpædagogisk Støtte)
 • Deltage i rekruttering og optagelse af nye studerende
 • Indgå i projekter på tværs af såvel hele KP som i Studieservice


Om dig
Vi søger en studievejleder, der: • har en stærk interesse i og erfaring med studievejledning, gerne erfaring inden for studievejledning på professionsbacheloruddannelser
 • er fleksibel i forhold til en meget varieret arbejdsuge, hvor du arbejder på tværs af flere uddannelser, på flere adresser og med varierede opgaver i forhold til mængde, indhold/art og intensitet
 • har relevant videregående uddannelse, suppleret med relevant uddannelse/kurser inden for uddannelses- og karrierevejledning
 • har lyst til at arbejde i en enhed, som vægter struktureret dokumentation og dataindsamling højt
 • har gode samarbejdsevner, kommunikative evner og digitale kompetencer
 • ønsker at arbejde efter en fælles metodisk vejledningsramme og løbende deltage i erfaringsudveksling og kollegial supervision
 • er selvstændig, imødekommende og initiativrig.
Din arbejdsplads
Du kommer til at indgå i et spændende vejlednings- og uddannelsesmiljø på KP og har mulighed for deltagelse i kurser, temadage med videre.

Studievejledningens fælles lokaler er placeret på Tagensvej 86, København N, men en stor del af ugens arbejdstid tilbringer du på andre adresser på de uddannelser, som du sammen med kolleger har ansvaret for.

Om os
Studievejledningen er en afdeling i Studieservice, som består af seks afdelinger. I Studieservice er der samlet set ca. 160 medarbejdere, som varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation.Vil du vide mere?
Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk og om vores strategi. Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til afdelingsleder Jan Svendsen på tlf. 5138 0489, jsve@kp.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vikariaterne er på 37 timer og er tidsbegrænsede med start 1. august 2019 frem til 1. oktober 2020. Aflønning sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der kan forhandles kvalifikationstillæg efter reglerne om ny løn.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest torsdag den 13. juni 2019.

Samtaler afholdes i uge 25.Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Praktisk information
Oprettet:
31-05-2019
Udløber:
13-06-2019
Kviknummer:
LJA-73741916
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed