Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig kommunikatør til forandringsproces inden for cybersikkerhed

Udenrigsministeriet

Storkøbenhavn
Oprettet:
03-05-2019
Udløber:
19-05-2019

Dygtig kommunikatør til forandringsproces inden for cybersikkerhed
På baggrund af en øget cybertrussel og Den Nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed har Udenrigsministeriet oprettet en ny enhed for cybersikkerhed.

Cybersikkerhed skal i endnu højere grad end tidligere tænkes ind i alle dele af Udenrigsministeriets daglige opgaveløsning og det samlede IT miljø, og der vil være fokus på brugeradfærd, sikkerhedsbevidsthed og forebyggelse.

Jobbeskrivelse:
Du vil i den nye enhed få en central og vigtig rolle i forhold til at arbejde med og gennemføre forandringer i IT-adfærd hos Udenrigsministeriets medarbejdere. Dvs. du skal kunne omsætte og udmønte den løbende proces med øget cybersikkerhed til konkrete adfærdsændringer hos medarbejderne i hele udenrigstjenesten.

Du skal formidle kommunikation fra cybersikkerhedsenheden til UM-medarbejdere i et sprog og i en form, så det er forståeligt og handlingsanvisende.
Desuden deltage i at udvikle og anvende en adfærdsvidenskabelig tilgang til kommunikation og til change management/forandringsledelse.

Du skal kunne sætte dig ind i en kompleks organisation og være med til at sikre at forandringer implementeres på tværs af forskellige fagligheder.
En vigtig opgave er desuden at bidrage til udarbejdelsen og implementeringen af en visionær og holdbar kommunikationsstrategi og en aktivitetsplan for de kommende års indsats i forhold til adfærdsændringer og information om cybersikkerhed i Udenrigsministeriet.

Målgruppen for kommunikations- og forandringsprocesserne omfatter hovedkvarteret i København, samt 103 repræsentationer (ambassader, generalkonsulater, innovationscentre, handelskontorer etc.) i udlandet. Adfærdsændringer og information om cybersikkerhed omfatter alle Udenrigsministeriets ca. 2.500 medarbejdere i Danmark og i udlandet, hvoraf mange ikke er dansk talende og det primære arbejdssprog vil være engelsk.

Din profil:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse inden for f.eks. kommunikation, kommunikation og it eller change mangagement. Du har erfaringer fra gennemførelse af varige adfærdsændringer i en eller flere større virksomheder eller statslige/private organisationer.
  • Du er en dygtig kommunikator, der formår at formidle vanskeligt tilgængeligt stof til Udenrigsministeriets medarbejdere i en let tilgængelig form.
  • Du er interesseret i og har gerne erfaring med cybersikkerhed
  • Du kan agere effektivt i et uforudsigeligt og udviklingspræget miljø.
  • Du har projektforståelse- og erfaring
  • Du skal være dygtig til at vurdere, hvilken formidlingsform der er den bedst egnede til et givent budskab/information.
  • Dit skriftlige engelsk er på højt niveau.

Tiltrædelse:
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation. Det er en forudsætning for ansættelse at, du bliver sikkerhedsgodkendt.

Ansættelsen er tidsbegrænset til 2½ år

Ansøgning:
Ansøgningsfristen er søndag den 19. maj. Vi forventer at afholde samtaler i uge 21. Stillingen søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning, samt et CV, der som minimum indeholder informationer om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Du kan få svar på yderligere spørgsmål om stillingen ved at kontakte kontorchef Lone Munch Thorsen på telefon 50 87 66 54, e-mail loneth@um.dk. Du kan også læse mere om ministeriets værdigrundlag, opgaver og organisation på vores hjemmeside www.um.dk. Har du brug for oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Thomas Hadrup på telefon 33 92 10 08, e-mail thohad@um.dk.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingerne.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.Praktisk information
Oprettet:
03-05-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-73049972
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed