Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetencekonsulent med bredt kendskab til it-praksis og -processer

Statens It

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
30-04-2019

Brænder du for at udvikle og dygtiggøre medarbejdere og kan du drive processen med at udvikle gode ideer til konkrete kompetenceudviklingsaktiviteter? Så er du måske vores nye kompetencekonsulent til Statens It.
Strategisk kompetenceudvikling tæt på forretningen
Du bliver en del af Finansministeriets Koncern HR, men din dagligdag bliver i Statens It i Ballerup fire dage om ugen, hvor du vil være tæt på medarbejdere og ledere for at få indblik i og forstå behov og udfordringer. Én dag om ugen er du i Koncern HR i København, hvor du kan sparre med dine HR-kolleger og personaleleder. Du kommer til at have fingeren på pulsen både i Statens It og Koncern HR og være med til at skabe kompetenceudviklingsaktiviteter, som understøtter Statens It’s og Finansministeriets strategier.

Din fornemmeste opgave
Som kompetencekonsulent bliver din vigtigste opgave at udvikle og fastholde Statens It’s medarbejdere og ledere samt at biddrage til, at Statens It fortsat er en attraktiv arbejdsplads.

Du får bl.a. til opgave at:
• sætte strategisk kompetenceudvikling på dagsorden i Statens It
• afdække tværgående behov og ønsker til kompetenceudvikling blandt Statens It’s ledere
• drive og facilitere tværgående og/eller områdespecifikke kompetenceudviklingsaktiviteter, fx interne
kurser og kundeorienterede praktikforløb
• sikre effektfuld kompetenceudvikling gennem lederinddragelse.

Dine spidskompetencer
Du kan have forskellig baggrund og fx være HR-udannet eller it-uddannet for at komme i betragtning til rollen. Vi forventer, at du har tidligere erfaring fra it-branchen og derfor kender til dens udfordringer. Det er en fordel, at du har bredt kendskab til it-praksis og -processer (ITIL, LEAN, ISO 27.001 og ISO 20.000), samt kendskab til grundlæggende driftsplatforme og værktøjer omkring Microsoft Windows, Linux, LAN/WAN, middleware, virtualisering og open source.

Du skal både løse drifts- og udviklingsopgaver, men hovedvægten vil ligge på drift. Din rolle er ny og du vil i høj grad få input fra Statens It’s ledere, som allerede har mange ideer til kompetenceudviklingsaktiviteter.

Du stiller spørgsmålstegn ved status quo
Som person motiveres du af at skabe resultater, er proaktiv og nysgerrig, både på mennesker og processer. Du forstår at møde medarbejdere og ledere fra forskellige områder med et smil, og skaber den nødvendige tillid ved at tage deres behov seriøst.

Fagligt stærkt miljø og en bred kontaktflade
Som ansat i Finansministeriets Koncern HR kan vi tilbyde dig at blive en del af et af statens stærkeste HR-miljøer. Som kompetencekonsulent i Statens It vil du være med til at sikre, at Statens It fortsat er en spændende arbejdsplads i udvikling med dygtige medarbejdere og ledere i tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Statens It er en åben, uformel og dynamisk organisation, præget af et meget højt fagligt niveau og med en uformel og fleksibel arbejdsform, med dygtige og kompetente kolleger. Vi varetager en bred vifte af opgaver og har medarbejdere med meget forskellige baggrunde. Det giver et godt rum for den enkelte medarbejder til at specialisere sig inden for sit felt.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Camilla Wagner Gade på tlf. 2077 1686 eller cwgad@modst.dk.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen ’Søg stillingen’. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest tirsdag d. 30. april 2019.

Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag d. 2. maj og fredag d. 3. maj samt 2. samtaler onsdag d. 8. maj og fredag d. 10. maj.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Statens It er en styrelse i Finansministeriet. I Statens It arbejder vi med at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Praktisk information
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
30-04-2019
Kviknummer:
LJA-72498514
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed