Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede it-supportere (24-7)

Koncern IT

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
09-04-2019

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Vi søger dig, der brænder for at løse brugernes it-udfordringer og samtidig opretholde et højt serviceniveau 24-7. Du gør en forskel for samtlige af politiets ansatte og bidrager til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver.


Din nye arbejdsplads
Din primære opgave er at sikre, at brugerne får effektiv hjælp og oplever et højt serviceniveau, når du med dine kompetencer er med til at løse deres it-problemer. Du supporterer brugerne med alt lige fra PC problemer, officepakken, netværksudfordringer, IP-/mobiltelefoner og alt andet, som hører til inden for it-verdenen. Derudover består dit arbejde i at løse problemstillinger af mere kompleks teknisk karakter, og samtidig sørge for, at alle nødvendige oplysninger bliver registreret i vores sagsstyringssystem (HPSM). Du udfører brugeradministration, hvor du typisk løser opgaver vedrørende brugeroprettelse, her sikrer du gennem systematisk og professionel sagsbehandling det høje serviceniveau. Mere specifikt sikrer du tildeling af rettigheder, flytninger og tildeling af roller til systemer.

Vi forventer ikke, at du kan kode, oprette servere eller har forstand på softwareudvikling, men at du har de it-tekniske forudsætninger, der skal til for at kunne sætte dig ind i og løse store dele af de udfordringer, der opstår i politiets mere end 800 systemer.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring og bliver sat ind i vores systemer.

Du bliver en del af vores IT support, som er en sektion under Center for Service i Rigspolitiets Koncern IT. Her er vi 34 engagerede medarbejdere, som tager imod alle it-henvendelser fra over 16.000 brugere – vores kollegaer i hele politiet. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitet i vores arbejde og opnå høj brugertilfredshed. Sektionen kendetegnes ved et godt arbejdsmiljø, som fremmes ved, at vi konstant har fokus på engagement, motivation, arbejdsglæde og produktivitet. Vi har en god teamånd og lægger stor vægt på at vidensdele, fordi vi vil hinanden og brugerne det bedste.

Vi har åbent døgnet rundt. Det betyder, at du må forvente at skulle bidrage på både dag-, aften- og nattevagter samt vagter i nogle weekender. Hvordan din arbejdstid på 37 timer bliver fordelt aftales nærmere ved ansættelsestidspunktet samt ved løbende dialog.

Vores nye kollega
Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund. Vigtigt er det, at du har en god it-forståelse, brænder for servicefunktionen og hurtigt kan tilegne dig ny viden. Vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet eller har erfaring fra en lignende it-support funktion. Jobbet som it supporter kræver ikke, at du er it-ekspert, men at du har flair for it og en smule teknisk viden - resten lærer du hen ad vejen. Det er et plus, hvis du har specifikt kendskab til ITIL processer.

Frem for alt lægger vi vægt på, at du kan yde en enestående brugersupport, kan multitaske og bevare overblikket - selv når det går stærkt, og du føler dig presset. Som person er du udadvendt, serviceminded og har nemt ved at gå i dialog med brugere. Du synes, det er spændende at finde ud af, hvad brugerens præcise problem er, og hvordan du kan bidrage til at løse det.
Din arbejdsstil er selvstændig og struktureret, og du er vedholdende, når der opstår forhindringer for opgaveudførelsen. Du dokumenterer dit arbejde og tager ansvar for at tilegne dig de nødvendige kompetencer, således at du kan hjælpe brugerne bedst muligt og kan leve op til de fastsatte mål.

Sidst, men absolut ikke mindst, er du en energisk og loyal kollega. Du spiller positivt ind i det kollegiale fællesskab og kan se dig selv trives godt med at sidde i et storrumskontor, hvor det er naturligt for dig at vidensdele på tværs med dine kollegaer, så vi i fællesskab kan højne vores service og faglige niveau.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre. Der er tale om en fuldtidsstilling, og din arbejdstid bliver placeret i alle døgnets 24 timer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Jesper Birkholm på tlf. 4090 6065. Du kan finde mere information om politiet generelt og politiet som arbejdsplads på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Alle dokumenter skal oploades i pdf-format.

Da vi søger flere it-supportere forventer vi, at afholde samtaler løbende.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Koncern IT
Cirka 430 medarbejdere i Koncern IT udvikler og driver it-systemer for politiets omkring 15.000 ansatte, heraf 11.000 polititjenestemænd. Vi styrer it-projekter, udvikler softwareløsninger og sikrer med drift og support, at it-understøttelsen hjælper politiforretningen med at forebygge og forhindre kriminalitet.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
09-04-2019
Kviknummer:
LJA-71570717
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed