Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Biblioteksassistent

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
29-03-2019

Biblioteksassistent til VIVEs bibliotek

VIVE gennemfører forsknings- og analyseopgaver på det velfærdspolitiske område og er en projektstyret organisation, hvor de administrative medarbejdere arbejder tæt sammen med forsknings- og analysemedarbejderne omkring tilvejebringelse og håndtering af information på velfærdsområdet.

VIVE har brug for en biblioteksassistent til at indgå i driften af VIVEs biblioteksfunktion. Stillingen er på 30-32 timer ugentligt.

Du bliver en del af VIVEs administration i København, og du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger i VIVEs bibliotek.

JOBBET
Din arbejdsdag vil være afvekslende, og du får kontakt til medarbejdere i hele VIVE. Du bliver en del af et lille biblioteksteam på tre personer, og du kommer til at arbejde med

  • ? Fremskaffelse af materialer til VIVEs forsknings- og analyseprojekter - indlån af bøger og artikler, håndteret i bibliotekssystemet Aleph.
  • ? Vejledning af forsknings- og analysemedarbejdere i adgange til de tilgængelige e-ressourcer.
  • ? Indkøb af bøger og katalogisering i bibliotekssystemet Aleph.
  • ? Oplæring i og bistand til brug af referenceværktøjerne RefWorks og Mendeley.
  • ? Ad hoc-opgaver i biblioteket.

DINE KVALIFIKATIONER
Du har erfaring fra arbejdet i et bibliotek og er måske uddannet som biblioteksassistent eller har akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Kendskab til Aleph eller et andet bibliotekssystem, brug af et referenceværktøj til søgning i bibliografiske databaser vil være en fordel.

For at falde i hak med jobbet skal du endvidere
  • ? Trives med driftsopgaver, faste rutiner og deadlines, hvor du både har forståelse for helheden og detaljen.
  • ? Arbejde selvstændigt og struktureret og have fokus på at få opgaver afsluttet.
  • ? Have gode it-kundskaber.
  • ? Være udadvendt, opsøgende og imødekommende.

VI TILBYDER
Et attraktivt og udviklende job med afveksling i opgaverne og bred kontaktflade til hele huset. Stor fleksibilitet i hverdagen, en uformel og respektfuld omgangsform og gode kolleger, der lægger vægt på samarbejde.

VILKÅR
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem OAO-HK/Stat og Finansministeriet. Afhængigt af erfaring og kvalifikationer er udgangspunktet indplacering i løngruppe 2, sats 2, med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

VIL DU VIDE MERE
Du kan finde yderligere oplysninger om VIVE på www.vive.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomi- og administrationschef Hanne Friis Kaas på telefon 2240 5363 eller på mail hfk@vive.dk.

ANSØGNING
Vi skal have modtaget din ansøgning og CV senest fredag den 29. marts 2019 kl. 12.
Du søger stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem, som du finder her på siden på ”søg jobbet” eller via vores hjemmeside www.vive.dk.

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

VIVE er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor.

Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71509137
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Kunst, kultur og sport
Beliggenhed