Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kgl. Bibliotek i København søger biblioteksbetjent

Det Kgl. Bibliotek København

Storkøbenhavn
Oprettet:
05-03-2019
Udløber:
27-03-2019

Det Kgl. Bibliotek i København søger biblioteksbetjent til afdelingen for Drift og Logistik

Det Kgl. Bibliotek søger en biblioteksbetjent til afdelingen for Drift og Logistik med tiltrædelse snarest muligt.

Afdelingen varetager tværgående opgaver i forbindelse med Det Kgl. Biblioteks drift. Den primære opgave er kørsel med biblioteksmaterialer - herudover er der en række alsidige opgaver med posthåndtering, intern transport, opfølgning på rengøringsaftaler, mv. Afdelingen har ansvaret for en række vigtige interne serviceopgaver og lægger vægt på, at de udføres effektivt, med høj kvalitet og et godt blik for service.Jobbet

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor man har ansvar for egne opgaver, og hvor man samtidig skal være indstillet på at hjælpe hinanden i travle perioder. Arbejdet indebærer daglige tunge løft af forskellig art.

I afdelingen for Drift og Logistik vil du indgå i et team på 8 biblioteksbetjente, hvor I deles om opgaverne. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor opgaverne primært ligger inden for de faste kørsler mellem vores filialer og eksterne institutter i København, intern affaldshåndtering, mindre interne flytninger og mindre håndværksmæssige opgaver, samt diverse ad hoc opgaver.


Kvalifikationer

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Kørekort (kategori B)
  • Serviceorienteret
  • God fysisk form
  • Fleksibilitet i samarbejdet med forskellige faggrupper
  • Tilfredsstillende straffeattest
  • Behersker dansk i skrift og tale

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig et job på en spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger. Du får mulighed for at sætte aftryk på dine opgaver.


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen vil ske i henhold til relevant overenskomst med Finansministeriet og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost. Arbejdstiden vil være mandag til fredag i tidsrummet 07:00 - 16:00 afhængig af opgaver. Arbejdsstedet er Den Sorte Diamant i København. Der er mulighed for medlemskab af vores personaleforening og kunstforening og adgang til kantine, der har én af de bedste udsigter i København.


Ansøgning
Send din ansøgning og CV via linket ”Søg stillingen” allernederst i stillingsopslaget på Det Kongelige Biblioteks hjemmeside her. Ansøgningsfristen er den 27. marts 2019. Vi forventer at afholde samtaler den 3. april. Ansøgere skal på opfordring være indstillet på at aflevere straffeattest.

Tiltrædelse: snarest muligt eller 1. juni. Stillingen er på 37 timer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til driftsleder Leo Poulsen på tlf. 9132 4331 eller mail lp@kb.dk.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr. Læs mere og oplev Det Kgl. Bibliotek på http://www.kb.dkSøgPraktisk information
Oprettet:
05-03-2019
Udløber:
27-03-2019
Kviknummer:
LJA-71295441
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed