Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skov- og naturteknikerelev søges til Naturstyrelsen Midtsjælland

Naturstyrelsen

Vestsjælland
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
15-03-2019

Trives du bedst udendørs og har du en oprigtig interesse for natur og skov? Så har vi muligvis en elevplads til dig!

Hos Naturstyrelsen Midtsjælland kan vi tilbyde det meste og vi spænder vidt – fra frodige løvskove i de sydlige dele af vores område og storslåede klit- og overdrevslandskaber i nord. Det er noget af Danmarks mest afvekslende natur.

Opgaver og organisering
Du kommer til at indgå i et team af praktiske skov- og naturteknikere, der med reference til enhedens personaleskovfoged, arbejder med et bredt spektrum af praktiske opgaver indenfor statens skov- og naturarealer på tværs af Sjælland.

Hos os får du mulighed for at dygtiggøre dig indenfor næsten alle Naturstyrelsens indsatsområder.

Vi tilbyder
En elevplads i Naturstyrelsen, hvor du bliver en del af en organisation som har til hovedopgave at være den statslige forvalter af vores fælles naturarv. Naturstyrelsen har bl.a. fokus på natur for alle, borgere og brugere i centrum, og vi skal være et fagligt fyrtårn. Som styrelse skal vi mestre balancen mellem benyttelse og beskyttelse, og vi har et særligt ansvar for at beskytte og understøtte den danske biodiversitet.

Som elev er du med til at bringe Naturstyrelsens værdier i spil og det kommer til udtryk gennem vores måde at arbejde på og gennem de resultater vi leverer.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i en venlig og uformel omgangstone.

Hvis ovenstående lyder spændende, og du har en sund portion gå på mod, engagement og lyst til at lære, vil vi se frem til at modtage en ansøgning fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst med 3F. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen Midtsjælland, Ulkerupvej 1, 4500 Nykøbing Sjælland.

Du skal være indstillet på at løse arbejdsopgaver på alle arealer der hører ind under Naturstyrelsen Midtsjælland og derfor er det et krav, at du som minimum har B-kørekort.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte skovløber Kristian Selmer tlf. 2049 7973 eller personaleskovfoged Jens Nielsen tlf. 2121 9702.

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 15. marts 2019.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljø- og Fødevareministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 19 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.

 

Praktisk information
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
15-03-2019
Kviknummer:
LJA-71247256
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Slots- og Kulturstyrelsen
Storkøbenhavn