Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper ved Retten i Viborg

Retten i Viborg

Midtjylland
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
10-03-2019

Retten i Viborg søger en studentermedhjælper, stud.jur., til retsafdelingen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. juni 2019.

Retten i Viborg
Vil du være med til at sikre, at rettens brugere altid får en venlig, respektfuld og saglig behandling? Som studentermedhjælper vil du komme til at arbejde med forskellige og spændende opgaver. Du vil få en del kontakt til domstolenes brugere, og vi forventer, at du varetager opgaverne med stor selvstændighed.

Retten i Viborg er en af landets 24 byretter. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt på dommere, jurister, kontormedarbejdere, elever og studerende, hvoraf ca. 10 har reference til afdelingslederen i retsafdelingen.

Vi lægger stor vægt på trivsel og samarbejde, og vi har en uformel omgangstone og arbejder sammen med respekt for hinanden.

Jobbet
Opgaverne i retsafdelingen vil fortrinsvis bestå i at beramme og forkynde straffesager i berammelseskontoret. Senere vil der blive arbejdet med at scanne og digitalisere sager i civilsystemet.

Om dig
Vi forventer at ansætte en studentermedhjælper, der:

• er minimum på 5. semester af uddannelsen
• er udadvendt og serviceminded
• har lyst og evne til at lære nyt og kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarsbevidst
• har et godt humør og gode samarbejdsevner, er positiv, engageret, initiativrig og fleksibel.

Vi tilbyder
Mange spændende og ansvarsfulde arbejdsopgaver med sagsbehandling, hvor den enkelte har mulighed for at arbejde meget selvstændigt.

Vi har frugtordning, kaffeordning, massageordning og en fælles personaleforening.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere i staten.

Du aflønnes med det faktiske antal arbejdstimer; dog maksimalt 15 timer om ugen i gennemsnit. Timelønnen udgør for tiden kr. 118,39 kr. pr. time i aktuelt niveau.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte afdelingsleder i retsafdelingen, Stephan Weber på telefonnummer 99 68 30 71.

Du kan læse mere om Retten i Viborg på rettens hjemmeside: http://www.domstol.dk/viborg

Ansøgning skal være vedlagt CV, kopi af eksamensbevis samt relevante udtalelser. Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
10-03-2019
Kviknummer:
LJA-70525762
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland