Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent inden for proces og analyse

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
16-02-2019

Vi søger proces og analyse stærk konsulent med en brændende interesse for uddannelse.

Om UCL

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Den samlede omsætning er 830 mio. Vi har campusser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

Vi udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser pa° akademi- og diplomniveau.

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Om afdelingen

Digitalisering og Læring er en stabsenhed, der understøtter uddannelserne på UCL erhvervsakademi og professionshøjskole for at sikre optimal digital didaktisk understøttelse af undervisningen. Enheden er en del af området Kompetence- og Organisationsudvikling. Vi er med dig 10 medarbejdere som arbejder med projektgennemførsel, kompetenceudvikling, udvikling af koncepter, drift af diverse platforme samt sparring/support ift. undervisere. Vi er en enhed, der er meget optaget af at sikre, at målsætningerne i UCL’s digitaliseringsstrategi forfølges. Dagligdagen er karakteriseret af et godt arbejdsmiljø. Faglighed, humør og eksekvering er nøgleord i vores dagligdag, og vi hjælper hinanden med at lykkes med opgaverne. Afdelingen løser opgaver på alle institutionens adresser, så det er forventeligt at du løser opgaven hvor der er behov.

Opgaven

Vi søger en kollega, der har interesse i digitaliseringsprocesser.  Afdelingen har en stor aktie i at gennemføre aktiviteter, der sikrer indfrielse af de potentialer digitalisering kan give ift. til uddannelse. Det vil blive din opgave at kunne understøtte ledelsen med proceshjælp i digitaliseringsarbejdet. 

Den anden primæropgave vil være at understøtte UCL’s uddannelser i at de kan bedrive dataunderstøttet uddannelse. Du skal kunne analysere data, der kommer fra en række læringsressourcer, LMS m.fl. og levere et meningsfuldt output. Du vil som opgave have at drive en proces, hvor de studerende får information omkring deres læreproces, læringsmønstre og egen performance. Den viden skal stilles til rådighed for vores studerende på en lækker og intuitiv måde - du er omdrejningspunkt i den proces.

Der er i afdelingen et stærk fokus på at kunne deltage i og formulere interessante aktiviteter i feltet digitalisering og læring. Du vil i dit job skulle levere projektbeskrivelser og projektforslag både i forhold til interne aktiviteter på UCL og i forhold til nationale initiativer.

Stillingen kræver, at du har let ved at forstå et organisatorisk setup og en politisk rammesætning. Derudover forventes det, at du har en dybfølt interesse for uddannelse og undervisning.

Profil og kvalifikationer

Din baggrund kan være mangeartet, men du skal være dokumenteret stærk på analyse (metoder og værktøjer).

Du har arbejdet med digitaliseringsprocesser og har en stærk forståelse af hvordan digitalisering kan tilføre værdi.

Du er systematisk og eksekveringsstærk.

Du har sans for at kommunikere i en politisk organisation og har let ved at kommunikere både op, ned og til siden om dit faglige område.

Du har dokumenteret erfaring med at gennemføre projekter. Har du joberfaring fra videregående uddannelsesinstitutioner er det et plus. .

Du skal være handlingsorienteret og evne at samarbejde med ledelse og medarbejdere på alle niveauer i organisationen.

Du har en udpræget forståelse af, at afdelingens opgaver løses i fællesskab, og at vi hjælper hinanden til at blive gode i organisationen.

Du trives i en kultur, hvor vi giver hinanden et nap med opgaverne, når der nogen gange er lidt travlt.

Ansættelse

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk organisation, hvor de studerende og uddannelserne er i fokus. Endvidere tilbyder vi løbende faglig og personlig udvikling, og så har vi et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor.

Stillingen er på 37 timerugentlig og ønskes besat snarest, senest pr. 1. april 2019.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC)

Hvis en ansøger har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Stillingerne er omfattet af principperne om Ny Løn.

Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte chef for enheden Digitalisering og Læring Jacob-Steen Madsen på telefon 41 74 00 35, eller på mail jama@ucl.dk, såfremt du har behov for yderligere informationer.

Vi forventer at holde samtale den 20. februar 2019.

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 16. februar 2019.

Ansøgningen skal sendes via https://www.ucl.dk/om-os#ledige+stillinger

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
16-02-2019
Kviknummer:
LJA-70472687
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed