Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nysgerrig tolder til scannerteamet i Toldstyrelsen

Skatteforvaltningen, Nørre Alslev

Lolland & Falster
Oprettet:
02-01-2019
Udløber:
16-01-2019

Vil du være med til at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfundet mod farlig import? Kan du se dig selv scanne containere, lastbiler, biler og pakker for afsløring af smugleri? Vil du sikre en høj standard og udnytte den teknologi, vi har på toldområdet? Så er arbejdet i scannerteamet måske noget for dig.

Kontrolarbejdet i scannerteamet tager udgangspunkt i kontrol af varer, transportmidler, post- og kurerfragt til og fra Danmark. Kontrollen finder sted ved landegrænsen, havne og transportcentre. Fokus for arbejdet er en effektiv og målrettet toldkontrol, så erhvervslivet og de rejsende får den bedst mulige oplevelse.

Arbejdsopgaver af stor betydning
Som medarbejder i scannerkontrollen er din overordnede opgave at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfundet mod farlig import. Det indebærer et bredt ansvarsområde med stor kontaktflade og samarbejde på tværs af kontorer og myndigheder.

Dine primære opgaver vil være udførelse af scanninger, tydning af billeder, fysisk kontrol af transportmidler og varer, samt administrativt arbejde i forbindelse med:

  • smuglerikontrol rettet mod forbudte stoffer, våben, narko og lignende
  • fysisk kontrol i den legale varetilførsel rettet mod be- eller afkræftelse af indhold
  • opgaver for andre myndigheder
  • vagtrapportering, herunder sagsbehandling og journalisering af kontrolsager
  • afslutning og kontrol af det scannede materiale.

Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor betydning for den generelle sikkerhed i Danmark. Vi tilbyder et job, hvor du hver måned har vagter efter en vagtplan, udarbejdet på baggrund af de bookinger, der sker af udstyret og assistance. Vagterne er af skiftende længde og på skiftende tidspunkter 24/7, 365 dage. Arbejdet udføres i hele landet, og du må også påregne overnatninger udenfor hjemmet. Til tider opstår der også ad hoc opgaver, og fleksibilitet er en forudsætning for at kunne trives i jobbet.

Handlekraftig og med menneskelig indsigt
Det er ikke afgørende, hvor du har tilegnet din faglige ballast. Vi lægger vægt på, at du har et indblik i toldområdet, praktisk teknisk viden om transportmidlers (biler/lastbilers) opbygning og kendskab til varebevægelser over landegrænser. Viden om røntgenudstyr eller billedtydning vil være en fordel, men er intet krav. Det er væsentligt, at du har en god fysik, og at du kan indgå i et teamsamarbejde.

Som person er du serviceminded og formår at fastholde en positiv og konstruktiv dialog med kunden – også i kritiske situationer. Du er nysgerrig, stiller spørgsmål og undrer dig, så du i kontrolprocessen formår at identificere de afvigelser, der gør, at du opdager ulovligheder. Du skal kunne tage en beslutning – nogle gange en upopulær beslutning – om hvad, der videre skal ske i et kontrolforløb. Derudover skal du selv kunne sige til og fra, når du presses af forskellige interessenter.

Det er et krav, at du har kørekort – også gerne til lastbil eller stor trailer, men det er ingen betingelse. Dette skal dog erhverves efter ansættelsen.

Scannerteamet – din nye arbejdsplads
Scannerteamet arbejder landsdækkende, og du vil få hele landet som dit arbejdssted. Du får mødested i Nørre Alslev. Du vil primært udføre scanningskontrol med de store mobile containerscannere. Scannerteamet er organisatorisk tilknyttet Told 25 i København, og ledes ligeledes af en leder fra København. Teamkollegerne udgøres af kollegaer flere steder i landet.

I hele enheden har vi en uhøjtidelig omgangstone, hvor vi taler med hinanden om gode og dårlige oplevelser. Der er altid en kollega, der er frisk på et grin, eller parat til at hjælpe dig igennem en svær oplevelse. Arbejdet er meget afvekslende, og udveksling af oplysninger og viden med kolleger er en vigtig del af hverdagen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse senest den 16. januar 2019. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Thomas Just Petersen på telefon 25 42 03 79 imellem 08.00 og 12.00.

Samtaler forventes afholdt den 25. januar 2019.

Løn- og ansættelses i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Cargovej 7, 4840 Nørre Alslev.

Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via PET kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden hemmeligt (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Toldstyrelsen
’Vi understøtter smidig handel på tværs af Danmarks grænser og sikrer en effektiv toldkontrol’

Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – Skatteforvaltningen 2021’ er SKAT den 1. juli 2018 blevet erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EU’s regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som f.eks. våben og narkotika.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidigt levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi en stærk koordinering og høj faglighed af hinanden både internt og med andre aktører, nationalt såvel som internationalt. I de kommende år har vi en vigtig opgave med at modernisere og yderligere digitalisere toldområdet som fastsat i EU's toldkodeks.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
02-01-2019
Udløber:
16-01-2019
Kviknummer:
LJA-69225792
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig administration
Beliggenhed