Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemindede og kvalitetsbevidste rengøringsassistenter til Folketinget

Folketingets administration

Storkøbenhavn
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
26-03-2019


Folketingets Rengøringsenhed søger tre husbetjente (rengøringsassistenter) 30½ timer om ugen. Én af stillingerne er til besættelse snarest muligt, og to af stillingerne er til besættelse pr. 1. september 2019.

Du kan lide at stå tidligt op og være en del af det rengøringsteam, der får Danmarks parlament til altid at tage sig ud fra sin bedste side. Du har grundkurset i erhvervsrengøring og Insta 800, og brænder for at yde en god service.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Rengøring af kontorer, mødelokaler, gangarealer og toiletter
  • Serviceopgaver
  • Oprydning og indsamling af affald

Din arbejdsplads

Du bliver en del af rengøringstemaet i Folketingets Rengøringsenhed. Vi er 44 husbetjente, der gør rent hver dag i hele Folketinget. Vi løser også serviceopgaver, når der er arrangementer – det kan f.eks. være Kulturnat eller Statsborgerskabsdag.

Vi er dedikerede til at få Folketingets smukke lokaler til altid at være rene og pæne. Vi fokuserer på altid at levere en høj kvalitet og god service med et smil til alle i Folketinget.

Din profil

Du bliver en del af Folketingets Administrations ansigt udadtil. Derfor skal du altid være imødekommende og serviceminded over for alle i huset. Du har også altid din gode situationsfornemmelse med på arbejde, hvor du kommer rundt på mange forskellige menneskers kontorer.

Vi lægger også vægt på, at du:

  • er stabil og grundig og altid gør dit arbejde bedst muligt
  • kan tale, forstå og skrive dansk på et grundlæggende niveau
  • er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver
  • kan lide at arbejde sammen med dine husbetjentkolleger om opgaver – men du kan også løse opgaver alene, hvis der er behov for det
  • har en positiv indstilling til arbejdet og dine kolleger
  • har arbejdet med rengøring før og kan dokumentere det

Løn- og ansættelsesvilkår

Du arbejder i udgangspunktet fra mandag til fredag fra kl. 6 til 12.06 og 1 weekend hver 7. uge. Du skal være indstillet på, at der nogle gange kan være eftermiddags- og aftenarbejde.

Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst. Begyndelseslønnen for 30½ timer om ugen er 19.086,12 kr. om måneden. Slutlønnen er 20.439,21 kr. om måneden. Hvilken løn du starter med, kommer an på, hvilken rengøringserfaring du har, når du bliver ansat. Oveni grundlønnen får du et folketingstillæg på 1.208,72 kr. om måneden.

Information og ansøgning

Du ringer til koordinator Charlotte Louis Christensen på tlf. 33 37 38 48 eller til rengøringschef Annette Andersen på tlf. 33 37 37 37, hvis du vil vide mere om stillingen. Du kan træffe Charlotte eller Annette telefonisk mandag til fredag mellem kl. 8 og 9.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 26. marts 2019 kl. 12:00.

Praktisk information
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
26-03-2019
Kviknummer:
LJA-71393111
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Rengøring
Beliggenhed
Lignende job
Andre jobs fra samme virksomhed