Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Logistikmedarbejder til Logistikafdelingen i Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
19-03-2019

Esbjerg, Syd - og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi søger en medarbejder til vores Logistikafdeling hurtigst muligt.

Vil du gerne have en arbejdsdag, som både kan byde på styring og administration, udarbejdelse af interne retningslinjer og opfølgning kombineret med noget praktisk arbejde, så har vi stillingen til dig.


Din hovedopgave bliver at deltage i styring af og opfølgning på materiel- og udstyrsområdet, samt ajourføring af lagersystemet. Arbejdet spænder fra udarbejdelse af medarbejderrettede retningslinjer og vejledninger og tilsyn med området til praktisk og fysisk håndtering og registrering af materiel og udstyr.

Endelig skal du deltage i at sikre fremskaffelse og transport af materiel, udstyr og forplejning under planlagte - og ikke planlagte politiaktioner.

Du vil herudover skulle deltage i løsningen af logistikafdelingens øvrige opgaver, som bl.a. omfatter indkøb, tjenestekøretøjer, Facility Management og uniformer.

Vi forestiller os, at du:
• er detajleorienteret, og har en skarp datadiciplin
• har en administrativ uddannelse eller anden relevant uddannelse
• har dokumenterede administrative kompetencer
• har dokumenterede it-kompetencer, herunder gerne Excel
• er servicemindet og arbejder struktureret og resultatorienteret
• har et godt humør og er fleksibel med gode samarbejdsevner
• kan trives med mange og skiftende opgaver, og en hverdag som ikke altid er forudsigelig

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativ bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Syd- og Sønderjyllands Politi med adresse på Kirkegade 76, 6700 Esbjerg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kørekort er nødvendigt, da Syd- og Sønderjyllands Politi har en stor geografisk udbredelse og har fysiske lokaliteter mange steder i det sydjyske.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder af logistik-afdelingen Anne Mette Ladekær på tlf. 51199860.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår hvilken stilling du søger. Desuden anbefaler vi, at du først sletter dine dokumenter, efter den ansøgte stilling er besat. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi
Syd- og Sønderjyllands Politi er – målt på geografi – blandt landets største politikredse og dækker Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Aabenraa og Fanø kommuner. De daglige politimæssige opgaver er præget af, at der både er storbymiljø, gamle købstæder, landsbyer, omfattende naturområder, landbrug, strande og grænsen til Tyskland. Der er godt 900 ansatte i politikredsen, der servicerer de 443.000 borgere i området. Langt hovedparten er politifolk, lige som der også er administrative medarbejdere, jurister samt andre akademikere. Vi søger medarbejdere, der ønsker at være en del af et hold, hvor vi har et stort fokus på at yde politiarbejde, sagsbehandling og service af høj kvalitet – alt sammen for at sikre borgerne tryghed.

Praktisk information
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
19-03-2019
Kviknummer:
LJA-71324546
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Salg,
Transport og logistik
Beliggenhed