Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UX'er til borger.dk

Digitaliseringsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
03-03-2019

Brænder du for at skabe gode digitale løsninger til borgerne? Og trives du i et tværfagligt miljø, hvor den gode brugerrejse skabes i fællesskab med mange aktører? I borger.dk har vi travlt og søger derfor endnu en UX’er – gerne med erfaring inden for offentlig digitalisering.

Om stillingen
Du bliver ansat i Kontor for borger.dk i Digitaliseringsstyrelsen, hvor vi er 20 medarbejdere med mange forskellige kompetencer, som har ansvar for at videre-udvikle og drive borger.dk.
I Kontor for borger.dk arbejder vi hver dag på at sikre, at borgerne møder en digital offentlig sektor som er let, hurtig og i høj kvalitet. Den digitale service skal være sammenhængende og skabe overblik, og information og data skal målrettes den enkelte borger.

Som UX’er i Kontor for borger.dk indgår du i digitale projekter fra ide til implementering på portalen. Paletten af løsninger og projekter er bred – fra at optimere konkrete features og løsninger på portalen til at indgå i udvikling af nye koncepter fx for tværgående digitale brugerrejser og integration af myndighedernes data på borger.dk.

De digitale brugerrejser går ofte på tværs af flere myndigheder, og derfor indgår borger.dk i det tværoffentlige samarbejde om realisering af digitaliseringsstrategiens initiativer og regeringens digitale servicereform – bl.a. med udviklingen af ”Mit overblik” på borger.dk, som samler borgernes vigtigste sager og oplysninger i forhold til det offentlige ét sted.

Om dig
Du er fx uddannet cand.it eller har en designuddannelse koblet med nogle års erfaring inden for UX-/UI-feltet. Du kan dokumentere dine resultater og har en stor værktøjskasse, som du bruger til visualisering, prototyping, facilitering, service design/designtænkning, brugerinddragelse og -test. Du har også kendskab til webudvikling, herunder HTML/CSS og agile udviklingsmetoder.

Derudover forventer vi, at du:
•kan omsætte forretningsbehov til konkrete løsninger med brugerens behov i centrum
•har gode samarbejdsevner og formår at skabe fælles løsninger og ejerskab i et mangfoldigt
interessentlandskab
•har gode formidlingsevner både i tale og skrift og kan konceptualisere og visualisere komplekse
brugerrejser
•er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats, når det kræves.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at indgå i tværfaglige, agile udviklingsprocesser.

Om os
Borger.dk har hver måned mere end 3 mio. besøg fra borgere, som søger information, bruger de digitale selvbetjeningløsninger, læser Digital Post og tjekker personlige data. Det forpligter og stiller store krav til løbende at udvikle portalen, så den understøtter borgernes øgede behov for god og brugervenlig digital selvbetjening og information om det offentlige.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi skaber digitale relationer mellem borgere, virksomheder og det offentlige med klare resultater. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din kompetence- og karriereudvikling, fx med særlige karrierespor for både projektledere, generalister og specialister.

Du kan læse mere om os og vores arbejde på www.digst.dk/it-loesninger/borgerdk.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat efter gældende overenskomst med mulighed for individuel for-handling alt efter kvalifikationer.

Flere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Helle Junge Nielsen, tlf. 33 92 41 44 og e-mail hjn@digst.dk eller sekretariatsleder Mar-grethe Harbo, tlf. 41 78 24 08 og e-mail mahar@digst.dk.

Ansøgning
Vil du søge stillingen, så klik ind på www.digst.dk/job/ledige-stillinger, og send din ansøgning via vores onlinesystem senest den 3. marts 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 11, og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen pr. 1. maj 2019.

Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
03-03-2019
Kviknummer:
LJA-70598304
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed