Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør eller storvognskørelærer med lyst til at lære fra sig

TEC Hvidovre

Storkøbenhavn
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
28-02-2019

TEC er en af Danmarks førende udbydere af uddannelse inden for næsten alle grene af transportbranchen. Om det er AMU kurser eller uddannelse til at blive faglært, så finder du det her hos os. Vi skal bruge forstærkning for at kunne leve op til efterspørgslen fra vores kunder, og derfor har vi brug for engagerede medarbejdere, der skal indgå i vores gruppe af undervisere.

TEC – Technical Education Copenhagen søger til afdelingen på Avedøre Holme, engagerede medarbejdere, med lyst til at undervise. Uanset om du er erfaren chauffør eller faglært chauffør, så hører vi gerne fra dig, da vi spænder bredt, og derfor har gode muligheder for, at finde områder der ligger der hvor DU har dine kompetancer. Har du ikke undervisningserfaring, er det ikke nogen hindring, bare du har lysten til det, så sørger vi for, at du bliver klædt på til opgaven. Vi arbejder i teams, så der vil altid være kolleger der kan støtte op omkring dig.

Opgaver
Den primære opgave er, i samarbejde med dit team, at undervise i fag inden for transportområdet.
Du vil også indgå i udviklingen og vedligeholdelsen af de ting vi bruger til undervisningen.


Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.

Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.

Profil
Vi forventer du:

  • Er klar til at indgå i et team af undervisere
  • Har beskæftiget dig med områder inden for transport, som for eksempel distribution, krankørsel, renovation, flytning eller andet.
  • Er god til at støtte og anerkende andre
  • Er god til at formidle fagligt stof på en levende måde
  • Kan rumme forskellighed
  • Har kendskab til brug af IT
  • Er en god rollemodel for vores kursister og elever
  • Kan lide nye udfordringer
  • Har lyst til at blive videreuddannet

Du skal kunne dokumentere din erfaring.

Hvis du også er uddannet kørelærer, er det et ekstra plus, men dette er ikke et krav.


Hvad brænder vi for?
at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.

Ansættelsesvilkår
Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Vi arbejder i teams, og alt efter indplacering i team, vil din ansættelse ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og EUD-faglærere eller mellem Finansministeriet og AMU-faglærere.

Ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Uddannelsesleder Morten Bo Sørensen, 25453644

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist 28. februar 2019.

Samtaler afholdes løbende.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

Praktisk information
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
28-02-2019
Kviknummer:
LJA-70523355
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed