Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
16-02-2019

Læringskonsulent med spidskompetence indenfor god didaktisk anvendelse af Learning Management Systemer og andre digitale platforme.

Om UCL

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Den samlede omsætning er 830 mio. Vi har campusser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

Vi udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser pa° akademi- og diplomniveau.

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Om afdelingen

Digitalisering og Læring er en stabsenhed, der understøtter uddannelserne på UCL erhvervsakademi og professionshøjskole for at sikre optimal digital didaktisk understøttelse af undervisningen. Enheden er en del af området Kompetence- og Organisationsudvikling. Vi er med dig 10 medarbejdere som arbejder med projektgennemførsel, kompetenceudvikling, udvikling af koncepter, drift af diverse platforme samt sparring/support ift. undervisere. Vi er en enhed, der er meget optaget af at sikre, at målsætningerne i UCL’s digitaliseringsstrategi forfølges. Dagligdagen er karakteriseret af et godt arbejdsmiljø. Faglighed, humør og eksekvering er nøgleord i vores dagligdag, og vi hjælper hinanden med at lykkes med opgaverne. Afdelingen løser opgaver på alle institutionens adresser, så det er forventeligt at du løser opgaven hvor der er behov.

Opgaven

Vi søger en kollega, der har interesse i at indgå i opgaven med at sikre, at institutionens LMS og tilknyttede produkter (videoplatform og andre e-ressourcer) bruges optimalt. Det er en af opgaverne at sparre om, vejlede i og yde support på de forskellige produkter.

Det er vigtigt, at du har en forståelse for den dagligdag vores undervisere står i og har lyst til at understøtte deres mangeartede udfordringer, samtidig med at du har skarpt øje for, hvornår det er meningsfuldt at standardisere. Du skal selvstændigt kunne gennemføre projekter ift. vores uddannelser med fokus på at løfte kompetenceniveauet hos vores kolleger.

Du vil sammen med en kollega få det primære ansvar for leverandørkontakt på LMS platformen og sikre, at driften kører stabilt.  Det er vigtigt, at du har en forståelse af, hvordan andre systemer interagerer med en læringsplatform. På UCL erhvervsakademi og professionshøjskole bruger vi både "Google for Education" og "Office 365" som produktionsplatforme, og disse har integrationer ind i vores LMS. Du skal deltage i rammesætningen af, hvornår man med fordel bruger hvilke værktøjer for at give bedste betingelser for vores studerende.

Profil og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring med tilsvarende udfordringer, som beskrevet ovenfor.

Du har dokumenteret erfaring med at gennemføre projekter - gerne indenfor digitalisering og undervisning.

Har du joberfaring fra videregående uddannelsesinstitutioner, er det et plus. Har du undervisningserfaring fra et erhvervsakademi, en professionshøjskole eller et universitet, er det et ligeledes plus.

Du har sans for at kommunikere i en politisk organisation og har let ved at kommunikere både op, ned og til siden om dit faglige område.

Du skal være handlingsorienteret og evne at samarbejde med ledelse og medarbejdere på alle niveauer i organisationen.

Du har en udpræget forståelse af, at afdelingens opgaver løses i fællesskab, og at vi hjælper hinanden til at blive gode i organisationen.

Du trives i en kultur, hvor vi giver hinanden et nap med opgaverne, når der nogen gange er lidt travlt

Ansættelse

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk organisation, hvor de studerende og uddannelserne er i fokus. Endvidere tilbyder vi løbende faglig og personlig udvikling, og så har vi et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor.

Stillingen er på 37 timerugentlig og ønskes besat snarest, senest pr. 1. april 2019.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC)

Hvis en ansøger har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Stillingerne er omfattet af principperne om Ny Løn.

Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte chef for enheden Digitalisering og Læring Jacob-Steen Madsen på telefon 41 74 00 35, eller på mail jama@ucl.dk, såfremt du har behov for yderligere informationer.

Vi forventer at holde samtale den 20. februar 2019.

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 16. februar 2019.

Ansøgningen skal sendes via https://www.ucl.dk/om-os#ledige+stillinger

 

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
16-02-2019
Kviknummer:
LJA-70472686
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed