Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til fremtidens sikkerhedsvagter

ZBC

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
17-02-2019

Kender du til vagtbranchen, og kunne du tænke dig at formidle din viden til vores elever? Så er du måske den faglærer, ZBC søger til at undervise på uddannelsen til sikkerhedsvagt pr. 1. april 2019 - og gerne før.

Om jobbet

Du bliver faglærer for vores elever på grund- og hovedforløbet på uddannelsen til sikkerhedsvagt. Du får nogle fantastiske kolleger, og du bliver en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at uddanne og udvikle samfundets fremtidige sikkerhedsvagter.

Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

 

Om dig

  • Du har en uddannelse som sikkerhedsvagt, politibetjent eller lignende.
  • Du har et bredt kendskab til og praktisk erfaring fra vagtbranchen.
  • Du har gerne kendskab til p-vagtområdet.
  • Du har gerne gennem­ført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, men det er ikke et krav. Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

 

Du har gode samarbejdsevner og lyst til at engagere dig i arbejdsfællesskabet på en levende skole, hvor vi samarbejder med erhvervslivet.

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.

Du ser dig selv som en facilitator af god læring og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde vores elever skal lære på.

 

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Vi arbejder projekt og helhedsorienteret, med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt og er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkes.

Vi arbejder i team, hvor teamet i fællesskab løfter undervisning, elevtrivsel og dermed fastholdelse.

Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. april 2019 og gerne før.

Ansættelsesområdet er ZBC. Tjenestestedet er som udgangspunkt på vores uddannelsessted i Vordingborg.

Vi udbyder også uddannelsen til sikkerhedsvagt i Roskilde. Der kan derfor være brug for, at du underviser på denne adresse. Du skal du være indstillet på en vis grad af mobilitet.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2019. Ansøgninger modtages ikke efter dette tidspunkt. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8, 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Carsten Toft Nielsen, uddannelseschef på tlf. 4033 6827 eller på mail cnie@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har cirka 7.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Praktisk information
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70245356
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland