Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere gerne med stærke juridiske kompetencer til Vurderingsstyrelsen i Maribo

Skatteforvaltningen, Maribo

Lolland & Falster
Oprettet:
28-01-2019
Udløber:
21-02-2019

Har du lyst til at arbejde med værdiansættelse af grunde og bygninger, og trives du med spændende og udfordrende sagsbehandling? Vil du være med til at gøre en forskel og bidrage til udviklingen af Vurderingsstyrelsen, og trives du med et arbejdsliv i bevægelse? Så er det dig, vi søger til det fortsatte arbejde med ejendomsvurdering.

Vi har brug for medarbejdere som selvstændigt, med høj kvalitet og et godt flow i afviklingen af sager, kan arbejde med konkret sagsbehandling indenfor bl.a. vurderinger, genoptagelsessager og klagesager.

Lovlige, forståelige og ensartede ejendomsvurderinger
Vurderingsstyrelsen har ansvaret for at vurdere alle landets ejendomme og dermed et bredt spænd af opgaver, som indebærer lovfortolkning, skøn, talforståelse, formidling og ikke mindst godt samarbejde.

Vores ambition om altid at lave korrekte ejendomsvurderinger står på tre ben – de skal være lovlige, forståelige og ensartede. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores sagsbehandling er gennemskuelig for borgere og virksomheder. Sammen med eksisterende og nye kolleger er du med til at sætte en høj standard, som har stor samfundsmæssig betydning.

Velkommen ombord
Vi arbejder i enheder med 20-25 sagsbehandlere og med forskellig faglig baggrund.
De kommende år bliver stærkt præget af den omstilling, der er forbundet med overgangen til det nye ejendomsvurderingssystem, som vi tager i drift i 2020. Vi står overfor at skulle vurdere ca. 1,7 millioner ejerboliger.

Du kan se frem til at blive en del af en arbejdsplads, som har en politisk prioriteret opgave. Du vil lære en masse, får ansvar og mulighed for at gøre en forskel sammen med fagligt dygtige kollegaer samt de mange berøringsflader i og uden for Vurderingsstyrelsen. Din hverdag bliver afvekslende og du kommer ind i et stærkt fagligt miljø med udviklingsmuligheder.

Det kræver engagement og indsats, og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv for dig som medarbejder. Vi har fokus på nærværende ledelse, gode kolleger og en god balance mellem arbejde og fritid.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant juridisk eller finansiel uddannelse og har oparbejdet kompetencer, som du kan anvende i dit fremtidige job med fastsættelsen af ejendomsvurderinger og juridisk sagsbehandling.

Du har en høj faglighed, er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning og arbejder med høj effektivitet. Du kommunikerer ubesværet og præcist både skriftligt og mundtligt med såvel borgere og virksomheder, som internt i organisationen. Ligeledes lægger vi vægt på, at du har en struktureret tilgang til opgaverne, er god til at planlægge og arbejder grundigt og fokuseret.

Vi har et travlt år foran os, hvor vi samtidig skal sikre en stabil drift, det er derfor også vigtigt, at du kan holde kursen i de mange forandringer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, dit CV og eksamenspapirer via linket ”Søg stillingen” senest den 21. februar 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Anders Hillerup på tlf. 7238 9252 eller funktionsleder Sussi Beck 7238 4580.

Vi forventer at holde samtaler i uge 9 og 10, og det er planen, at vores nye kolleger starter 1. maj 2019 eller hurtigst muligt derefter. Forud for ansættelsen indhenter vi straffeattest.

Arbejdsstedet er indtil videre Brovejen 15A, 4930 Maribo.
’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsen har til opgave at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye engagerede kolleger.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Praktisk information
Oprettet:
28-01-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70150005
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland