Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger 2 uddannelsesadministratorer

ZBC

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
23-01-2019

ZBC søger to uddannelsesadministratorer

Har du lyst til at være en del af udviklingen på en stor erhvervsskole, der uddanner til fremtiden?

Har du lyst til at være med til at omsætte bekendtgørelsens ord til administrative processer?

Har du lyst til at arbejde med administration af uddannelser, samarbejde med skolens faglige ledere og undervisere, arbejde med registrering af elever og indberetninger til ministeriet og sætte skolens elever og kursister i centrum?

Så er du måske en af vores nye kollegaer i uddannelsesadministrationen på ZBC!

ZBC er for øjeblikket i gang med en gennemgribende digitalisering af både undervisning og administration, herunder automatisering af flere administrative processer.

Vi er i en fase, hvor vores opgaver og processer er under forandring, hvorfor vi skal nytænke vores måde at administrere fra ”as is” til ”to be” - bl.a. gennem brug af robotter. Du vil som uddannelsesadministrator blive en del af denne proces samtidig med, at du vil skulle løse uddannelsesadministrative opgaver.

Hvad kvalificerer dig:

  • Du har en administrativ uddannelse, samt erfaring inden for offentlig administration
  • Du har en overbygning svarende til en administrativ akademi- eller bacheloruddannelse
  • Høje IT kompetencer i forhold til at arbejde med mange forskellige systemer, digitalisering og automatisering af administrative processer
  • Du skal turde udfordre vaner og traditioner og være handlingsorienteret
  • Du opbygger gode relationer og samarbejder på tværs i organisationen
  • Du er selvledende og bidrager til at løfte teamets opgaver

Arbejdet i en uddannelsesadministration er ofte præget af korte deadlines og perioder med større arbejdsmængder. Du skal derfor kunne prioritere din tid i forhold til opgaveløsningen og samtidig forstå vigtigheden af at løse opgaven struktureret og 100 %.

Vi tilbyder:

  • en moderne uddannelsesadministration med gode kollegaer, der arbejder sammen i team
  • et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet
  • flextid, så du har mulighed for en velfungerende hverdag
  • en mangfoldig og alsidig arbejdsplads, med mange typer medarbejdere i alle aldre

 

 

 

 

 

Ansættelsesvilkår:

Ansættelserne er på fuld tid og sker pr. den 1. marts 2019

Ansættelsesområdet er ZBC. P.t. er tjenestested som udgangspunkt i Roskilde eller Næstved.    Angiv gerne i din ansøgning hvis du har særlige ønsker til tjenestested.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S, organisationsaftale med HK Stat.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er onsdag den 23. januar 2019, og ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansøgninger modtages kun elektronisk ved ansøgning via linket nederst i stillingsopslaget.

Spørgsmål/informationer

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Administrativ teamleder Helle Kristiansen på tlf. 4171 0925 eller på mail hk@zbc.dk, administrativ teamleder Susanne Baunelund Jørgensen på tlf. 2519 2845 eller på mail sbjo@zbc.dk eller administrationschef Jeanette Jacobsen på tlf. 2519 3839 eller på mail: jeol@zbc.dk

 

Hvem er vi?
ZBC har cirka 7.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

 

Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
23-01-2019
Kviknummer:
LJA-69474059
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed