Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikpladskonsulent til data/IT

Mercantec

Midtjylland
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
18-06-2019

Har du et veludviklet netværk i IT branchen – og vil du være med til at skaffe uddannelsesaftaler til vores programmør-elever?

På Teknologisk Videncenter uddanner vi blandt andet datateknikere med speciale inden for programmering, og vi vil gerne øge kendskabet i erhvervslivet til denne fantastiske uddannelse. Vi søger derfor en praktikpladskonsulent, som aktivt vil opsøge relevante virksomheder og institutioner med det formål at finde praktikpladser til vore elever.

Dit primære fokus bliver dermed at indgå i, vedligeholde og opbygge netværk mellem mulige praktikvirksomheder, eleverne og Mercantec

Du får base i vores praktikcenter, hvor vi beskæftiger og uddanner IT-supportere og datateknikere, indtil de får en praktikplads i en virksomhed. Du får særligt fokus på at skaffe praktikpladser til vores programmør-elever, men hvis lejligheden byder sig for en praktikplads inden for IT-support eller infrastruktur, griber du selvfølgelig også denne mulighed. Praktikaftalerne kan både være ordinære aftaler, korte aftaler eller delaftaler.

Datateknikeruddannelsen er en erhvervsuddannelse, som veksler mellem skole og praktikophold. Uddannelsen tager typisk 5½ år og ligger niveaumæssigt på linje med akademiuddannelser som fx IT teknolog. Praktiktiden udgør cirka to tredjedele af uddannelsen.

Hvem er du?

Du har et stort kendskab til og netværk i IT branchen og meget gerne specifikt i softwarebranchen. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og mindst 5 års relevant erhvervserfaring. Erfaring med salg og opsøgende arbejde er en klar fordel.

Som person er du positiv af natur og du ser muligheder i de fleste situationer. Du har en oprigtig interesse for andre mennesker, og du har let ved at skabe relationer og vedligeholde både personlige og faglige netværk.

Du trives i en udadvendt stilling, hvor du i meget høj grad selv planlægger din hverdag og dine indsatsområder. Du arbejder løsningsorienteret, og du trives med at opfylde de mål vi sætter for os selv og hinanden.

Det praktiske

Stillingen er projektfinansieret og ophører derfor med udløbet af projektet senest pr. 31. december 2020.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. august 2019. Løn- og ansættelsesvilkår iht. relevant overenskomst.

Du har primært arbejdssted i Viborg, men vi forventer, at meget af din tid bliver brugt på opsøgende arbejde. Kørsel foregår i din egen bil.Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller til Teknologisk VidenCenter, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kim Guldholt.

Ansøgningen sendes til os via knappen ”Søg stillingen” i højre side. Ansøgningsfristen er den 18. juni 2019 og samtaler afholdes den 24. juni 2019.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Praktisk information
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73909051
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed