Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet Togleder - Driftscenter Danmark

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019

Driftscenter Danmark (DcDK) ved KøbenhavnsHovedbanegård er et fælles, døgnbemandet center, der tager sig af den landsdækkende overvågning og koordinering af fjerntrafikken samt uheldsberedskabet.

Driftscenterets primære opgave er at foretage de nødvendigeoverordnede disponeringer, så togtrafikken på fjernbanenkan gennemføres bedst muligt i de tilfælde,hvor uforudsete hændelserindtræffer, og køreplanen dermed ikke kan overholdes.

Din arbejdstid er aftalt til max. 500 timer pr. år, men Banedanmark kan ikke garantere et bestemt timeantal.

Har du lyst til at tage del i ansvaret for disponering af togtrafikken?

Toglederen er ansvarlig for disponering af togtrafikken på fjernbanen i hele landet, herunder korrigering af samme med sikring af god rettidighed og høj kapacitet for jernbanevirksomhederne.

Som togleder er du samtidig jernbaneselskabernes indgangsvinkel til Banedanmark i relation til disponering og trafikinformation, og du varetager tillige akut planlægning.

Du vil blandt andet skulle deltage i strategimøder med jernbaneselskaberne i forbindelse med uordensituationer samt i forbindelse med vinterberedskab. Du er endvidere med til at indhente meldinger fra DMI i forhold til vejrsituationer omkring storm, skybrud samt snefald.

I forbindelse med uheld eller faresituationer har du endvidere ansvaret for kontakt og underretning til havarikommissionen.

Herudover varetager du rollen som netværksleder i forbindelse med udrulning af signalprogrammet.

Sammen med dine 18 kolleger har I således det overordnede ansvar for togtrafikken i hele landet. Vagterne er på 12 timer og planlægges i samarbejde med turplanlæggeren.

Trafikal baggrund og flair for disponering

Du har en trafikal uddannelse inden for jernbanen og erfaring med afvikling af trafikken fra en større Regional Fjernstyringscentral. Det er et plus, hvis du har erfaring fra en funktion som f.eks. vagthavende eller vagthavende afløser i Trafikstyring Fjern.

Det er vigtigt,at du brænder for at disponere, korrigere og afvikle trafik. Du er forudseende og tror på egne beslutninger. Du formår at skifte mellem at arbejde selvstændigt og arbejde i mindre teams. Du formår at have flere bolde i luften, og agere skarpt i akutte situationeruden at tabe overblikket. Derfor er det helt afgørende, at det motiverer dig at arbejde i et hektisk miljø.

Løn

Ansættelsen er omfattetaf Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og HK Trafik & Jernbane for trafikmedarbejdere. Stillingen er placeret i løngruppe3. Timelønnen udgør pt. kr. 212,66. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef Claus B. Christiansen. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73847150
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed