Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesvejleder (18,5 timer) til Storstrøm fængsel

Storstrøm Fængsel

Lolland & Falster
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte i arbejdet med at bringe indsatte videre til et liv uden for kriminalitet?

Storstrøm fængsel søger en vejleder, der i samarbejde med en kollega kan varetage vejledningen af fængslets indsatte i forhold til uddannelses- og erhvervsmuligheder både i fængslet og efter endt afsoning.

Du vil få et vejledende, koordinerende og advokerende funktion, hvor du skal vejlede i forhold til ønsker om uddannelse og erhverv, både individuelt og i grupper, og i den forbindelse evt. gennemføre karrierevejledningsforløb.

Uddannelsesvejledningen omfatter foruden afklaring- og vejledningssamtaler om uddannelse også modtagelsessamtaler, samtaler ved overførsel til andre fængsler, samt udslusningssamtaler. Du får en koordinerede rolle i forbindelse med samarbejdspartnere internt såvel som eksterne uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Vejledning af fængslets indsatte er en del af den samlede beskæftigelse, som tilbydes de indsatte. Ud over undervisning om fatter beskæftigelsen programvirksomhed, misbrugsbehandling og værkstedsarbejde.

Du vil endvidere blive inddraget i udvikling af arbejdsgange og procedurer, samt opbygning af et tværfagligt samarbejde med fængslets øvrige personale og eksterne samarbejdspartnere.

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med vejledning i en hverdag præget af forandringer og udfordringer i en vejledningsramme, der adskiller sig væsentligt fra vejledningstilbud udenfor murerne.

Vi lægger vægt på, at du har et positivt menneskesyn, at du har respekt for det enkelte menneske og interesse for det resocialiserende arbejde. Det er samtidig vigtigt, at du kan respektere et fast struktureret fængselsmiljø, hvor orden og sikkerhed er nøgleordene. Du skal endvidere være indstillet på, at jobbet kræver forskellige sikkerheds- og risikovurderinger i løbet af din arbejdsdag.

Vi forventer desuden, at du

  • Har en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK) eller er villig til at gennemføre uddannelsen sideløbende med arbejdet.
  • Har omfattende kendskab til uddannelsesverdenen i voksenregi, herunder AMU, FVU og FGU
  • Er loyal, ansvarsbevidst og kan lide en travl og udfordrende hverdag
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere med både indsatte og kollegaer
  • Er i stand til at opbygge og vedligeholde et bredt fagligt netværk
Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2019. Stillingen er en deltidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 18, 5 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt regulativ om løn- og ansættelsesvilkår for uddannelses- og erhvervsvejledere i Kriminalforsorgen og efter principperne om Ny Løn.

Arbejdsstedet er Storstrøm Fængsel, Blichersvej 1, 4840 Nørre Alslev.

Storstrøm Fængsel er et nybygget lukket fængsel med plads til 250 indsatte, fordelt på 5 separate bygninger, der vil komme til at huse en behandlingsafdeling, normalafdelinger, en særlig sikret afdeling og pt. også arrestafdelinger. Fængslet har egen skole, værksteder, bibliotek, kulturhus, kirke, fritids- og sportsfaciliteter og en dagligvarebutik. Fængslet er beliggende i et stort åbent naturområde ved Nørre Alslev på Falster.

Storstrøm Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af 3 lukkede fængsler, et åbent fængsel, en række arrester, 2 KiF-afdelinger, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfrist er d. 18. juni 2019 kl. 12.00

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Søren Hansen på telefon 72 55 80 73.

Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73839614
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed