Menu

Museumsinspektør

Museet Kongernes Jelling

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
24-05-2019Til oplevelsescenteret Kongernes Jelling i Jelling søger vi en museumsinspektør til en deltidsstilling med start snarest mulig.

Kongernes Jelling har de seneste år markeret sig som et af landets førende formidlingssteder og i det velbesøgte center lægger vi stor vægt på, at gæsterne føler sig velkomne. Det gælder i modtagelsen, i butikken og cafeen, men også på vores guidede ture og til foredrag. Vi vil skabe en tryg ramme for en historisk oplevelse. Både for vores mange danske besøgende og for det voksende antal internationale gæster.

Det kræver medarbejdere, der er vilde med at fortælle vores historie på en levende måde til vores gæster. Medarbejdere, der tænker nye veje for at give gæsten et minde om en god dag i Jelling. Kan du det, så er jobbet måske noget for dig.

Arbejdsområde
Arbejdsopgaverne er primært at
• Spille en central rolle i arbejdet med at udvikle nye ideer til rundvisninger og foredrag.
• Forestå rundvisninger og foredrag til alle alders- og interessegrupper.
• Udvikle formidlingen i og uden for den permanente udstilling.
• Klæde andre medarbejderne på til de opgaver, der følger med et stort digital-båret formidlingsareal.

Du får gennem dette arbejde masser af muligheder for at lære vores gæster godt at kende. Du får stor indflydelse på dine opgaver og dine gode ideer kan ofte omsættes i konkrete handlinger.

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være en kandidatgrad inden for f.eks. historie eller arkæologi.

Herudover vil vi lægge vægt på, at du har
• Erfaring med kulturformidling, hvor gæsten er i centrum.
• Gode sprogkundskaber, hvor især engelsk er en nødvendighed, også i skrift.
• Erfaring med digital formidling, herunder meget gerne et grundlæggende kendskab til løsning af tekniske udfordringer i en moderne udstilling.
• Gode samarbejdsevner.
• Evnen til at bevare overblikket i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdsstedet er Kongernes Jelling i Jelling. Arbejdstiden er på 27 timer ugentligt.
Arbejdstiden ligger typisk mellem kl. 10.00 og kl. 17.00 på hverdage. Der vil dog lejlighedsvis være weekend- og aftenarbejde.
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende AC-overenskomst.

Nationalmuseet skal have mulighed for at vurdere en børneattest og en straffeattest til privat brug inden ansættelsen.

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for at fremme af ligestillingen blandt medarbejderne og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Hvis dette er noget for dig, så send en ansøgning via vores elektroniske rekrutteringssystem på vores hjemmeside www.natmus.dk/job Den skal være museet i hænde senest fredag den 24. maj 2019.

Yderligere oplysninger om stillingen kan får ved henvendelse til museumschef Morten Teilmann-Jørgensen på telefon 41 20 63 35 eller på mail: mtj@natmus.dkNationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dkGem i min profil
Kontakt

Museet Kongernes Jelling

 
Gormsgade 23
Telefon: 41206335
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
24-05-2019
Kviknummer:
LJA-73241772
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kunst, kultur og sport,
Ledelse
Beliggenhed