Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant/Laboratorietekniker til Centre for Engineering and Science i Kalundborg

ABSALON Kalundborg

Vestsjælland
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
10-04-2019

På Professionshøjskolen Absalon har vi et mål om, at have levende campusmiljøer. På Campus Kalundborg kommer det til udtryk gennem et godt internationalt studiemiljø, med tæt kontakt mellem de studerende og engagerede undervisere i gode fysiske rammer. Centre for Engineering and Science dækker uddannelserne til Diplomingeniør i bioteknologi og Bioanalytiker i Kalundborg og uddannelsen til Bioanalytiker i Næstved. Laboratorierne er en grundsten for vores to uddannelser, hvor alle laboratorieøvelser og projekter foregår. Fagligheden er bred og spænder fra klassisk kemi, analytisk kemi til molekylærbiologi, mikrobiologi over til procesudstyr.

Vi har brug for dig, som ansvarlig for drift af laboratorierne for vores uddannelser i Kalundborg. I samarbejde med de ansvarlige undervisere deltager du i planlægning, forberedelse og udførelse af laboratorieundervisning.

Din profil
Da du skal være med til at planlægge og udføre laboratorieundervisning på både dansk og engelsk, er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Du har en uddannelse som laborant , laboratorietekniker eller lignende og samtidig har du erfaring inden for undervisning. Praktisk erfaring med generelt laboratoriearbejde, laboratoriesikkerhed og analytiske metoder er centralt for stillingen. Ligesom koordinering af laboratorieaktiviteter også vil være centralt for stillingen.

Du kan håndtere data Apparaterne i vores laboratorier har softwareløsninger, som du kan læse og formidle videre til kolleger og studerende.

Du kan kommunikere på dansk og engelsk . Du skal arbejde med både danske og udenlandske studerende i laboratoriet, så det er vigtigt at du kan kommunikere på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Derudover forventer vi os, at du:

  • Kan tage ansvar og arbejder struktureret
  • Kan deltage i udvikling af laboratorierne, så de hele tiden lever op til nye aktiviteter
  • Er fleksibel og selvmotiverende

Dine arbejdsopgaver
Som ansat i Centre for Engineering and Science vil du få mange forskellige arbejdsopgaver, nogle af dem kunne se således ud:

Forberedelse af laboratorieøvelser . Du vil indgå i et samarbejde omkring udvikling og afprøvning af laboratorieøvelser. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores laboratorieundervisning gennem innovative og gennemtestede forsøg.

Udføre laboratorieundervisning . Herunder ligger der blandt andet planlægning, forberedelse og gennemførelse af laboratorieundervisning i samarbejde med de ansvarlige undervisere. Du vil bl.a. være ansvarlig for fremstilling af opløsninger, buffere og medier.

Vedligeholdelse af udstyr . I vores laboratorier har vi en bred vifte af forskelligt udstyr, som du skal have kendskab til, for at kunne hjælpe til med vedligeholdelsen af det. Det drejer sig blandt andet om HPLC, GC, FT-IR og meget andet.

Sikre et godt arbejdsmiljø . Du vil være ansvarlig for laboratoriesikkerhed, registrering af kemikalier, arbejdsmiljøet og retningslinjer for arbejdet i laboratorierne.

Dine kollegaer

Du bliver ansat i Centre for Engineering and Science, hvor vi i alt er 35 ansatte. Du skal indgå i et team af erfarne undervisere, der underviser på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi og bioanalytikeruddannelsen. Vores team har pionérånd, vi værdsætter høj faglighed og løser opgaver og udfordringer i fællesskab.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. juni 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Chef for Centre for Engineering and Science, Dorthe Kjær Pedersen på tlf.: 7248 1432.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 10. april 2019.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 24. og 25. april 2019.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
10-04-2019
Kviknummer:
LJA-71570719
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Beliggenhed