Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse data scientists, der brænder for agil udvikling af komplekse it-løsninger til fremtidens datadrevne Toldvæsen

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
31-03-2019

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Og vil du arbejde med bl.a. big data, AI, den nyeste teknologi, stor hastighed og skala – og de allerstørste leverandører i markedet? Så har vi brug for dig!

Tag del i udviklingen af fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldvæsen
Der investeres massivt i data og IT, i flere medarbejdere og nye kompetencer på hele Skatteforvaltningens område. På toldområdet er der igangsat en optimering inden for rammerne af det nye EU-toldkodeks, som medfører udskiftning af hovedparten af den samlede IT-portefølje på toldområdet i Danmark – og afledt heraf, et behov for at etablere nye, digitale, datadrevne forretningsprocesser for fremtidens toldvæsen. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport og for kollegerne i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med.

Indgå i et dynamisk og tværfagligt udviklingsmiljø med højt til loftet og rig mulighed for at gøre en forskel
I EUTK-programmet, der er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, søger vi lige nu et antal stærke profiler til at indgå i vores dynamiske og ambitiøse tværfaglige team, der arbejder på at udvikle og implementere en række nye, moderne IT-løsninger til det danske toldvæsen.
Du bliver ansat i Programkontoret 2 EUTK, Data & Analyse, men i det daglige vil du primært være tilknyttet et tværfagligt, agilt produktteam i et af vores store it-projekter, hvor du, afhængigt af din profil og erfaring, vil deltage aktivt i udvikling af de mange forretningskritiske leverancer.

Dine opgaver
Du bliver en del af vores udviklingsmiljø og vil arbejde på tværs af udvikling, test og idriftsættelse af analytics-algoritmer og softwareudvikling. Du vil også arbejde med udvikling og dokumentation af vores arkitektur gennem udbud, udvikling og idriftsættelse. Og endelig vil du arbejde med analyser af forskellig karakter til at understøtte scoping, kravsætning og kvalificering af godkendelser i vores koncern og i på det politiske niveau.

Din baggrund
Du har erfaring fra transformationsprojekter, hvor nye processer, datamodeller og IT-systemer skal udvikles og implementeres. Og gerne hvor der er skabt forretningsværdi gennem anvendelse af ny teknologi og data. Du kan omsætte forretningsbehov til systemkrav og kan dokumentere resultater fra lignende stillinger.

Uddannelsesmæssigt kan du have forskellige baggrunde. En kan være fra datalogi/computer science eller naturvidenskab/matematik. En anden kan være økonomi. Men du har en kandidatgrad fra et universitet, hvor du har klaret dig godt, og du arbejder rationelt og hurtigt og kan omsætte abstrakte problemstillinger til helt jordstrygende løsninger, som skaber resultater for forretningen.

Det vil være en fordel (men ikke et krav), hvis du har erfaring fra bank- eller forsikringsbranchen, fra logistik-/speditions-branchen eller told- og skatteområdet.

Vi forventer, at du er:

  • en holdspiller, der tager ansvar
  • velbevandret i – eller sulten på – agil udvikling og trives med transparens, ærlighed og ”build in quality”
  • hurtig til at danne dig et overblik over et komplekst område og kan holde mange bolde i luften
  • forretnings- og brugerorienteret i din tilgang til data, analytics og it
  • god til at kommunikere og samarbejde (på engelsk og dansk) på forskellige niveauer i en organisation, samt med eksterne konsulenter og med interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter. Du har ikke noget imod at sætte pennen til papiret eller få dine vurderinger ned på en PowerPoint-slide.

EUTK-programmet – Din nye enhed
EUTK-programmet ansatte den første medarbejder i 2016. I 2018 blev vi en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) under Skatteministeriet. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station. EUTK-programmet består i dag af ca. 90 medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Som medarbejder i EUTK-programmet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub, torsdagstons og fredagsbar m.m.

Ansættelsesvilkår og tiltrædelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 31. marts 2019. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Tune B. Hammer (tlf. nr. 72 38 90 85) kontorchef for Programkontor 2 EUTK, Data & Analyse.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.
Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
31-03-2019
Kviknummer:
LJA-71565107
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed