Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at kontrollere arbejdsgivernes indberetninger?

Skatteforvaltningen, Odense, Lerchesgade

Fyn
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
01-04-2019

Vil du være med til at sikre, at de 10.000 største arbejdsgivere i Danmark foretager korrekte indberetninger til skatteforvaltningen? Har du en skattemæssig, regnskabsmæssig eller anden relevant baggrund og lyst til at være med til at udvikle området?
Så er et job i Store Selskaber i Odense måske noget for dig.

Kontrol af de 10.000 største arbejdsgivere i Danmark
Som arbejdsgiverkontrolmedarbejder i Store Selskaber i Odense bliver du en del af et mindre team på 6-10 medarbejdere, der har til opgave at kontrollere, at de 10.000 største arbejdsgivere i Danmark overholder reglerne vedr. fx indberetning af personalegoder, skattefrie godtgørelser, aktieløn og arbejdsudleje.

Dine primære opgaver vil være:

  • Kontrol af arbejdsgivernes indberetninger til skattestyrelsen, hvor kontrollen typisk foretages ved et besøg i virksomheden.
  • Tax Governance – samarbejde med udvalgte selskaber

Teoretisk og praktisk erfaring
Vi forventer, at du har en teoretisk uddannelse som skatterevisor, cand. merc. aud., HD-R eller en lignende relevant uddannelse, samt at du har praktisk erfaring med kontrol og sagsbehandling.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til arbejdsgivernes indberetninger til skatteforvaltningen, samt de underliggende regler (Fx beskatning af personalegoder, skattefrie godtgørelse, arbejdsudleje).

Vi forventer, at du er udviser professionel adfærd, at du er empatisk og forstår at udtrykke dig klart i skrift og tale.

Du bidrager til trivsel i et miljø, hvor gode samarbejdsevner, faglig sparring og videndeling vægtes højt.

Store Selskaber – din nye arbejdsplads
Du tilknyttes enheden ”Store Selskaber 5” i Odense, hvor vi primært beskæftiger os med selskabsskat, moms og arbejdsgivers indberetningspligter. Vi er et kontor med en spændende hverdag, og hvor vi altid er i udvikling. Vores arbejdsmiljø er præget af stor faglighed, dygtige engagerede medarbejdere og en uformel omgangstone.

Store Selskaber er en del af Skattestyrelsen. Vi er med til at sikre, at de største selskaber i Danmark betaler den skat, de skal – hverken mere eller mindre. Afdelingen består af 15 enheder, hvor der er et tæt samarbejde mellem enhederne. Store Selskaber har opgaver vedrørende Tax Governance, Transfer Pricing, moms, lønsum, arbejdsgivernes indberetningspligter mm., selskabsskat og en række specialer inden for selskabsskatteområdet.

Ansøgning og kontakt
Send via linket til højre din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest 1. april 2019.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Bent Laugesen på telefon 72383704 eller Jesper Dyremose på telefon 72383807

Vi forventer at afholde samtaler i uge 15.

Der vil muligvis indgå en test i ansættelsesforløbet.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Skattestyrelsen, Lerchesgade 35, 5000 Odense.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet, og ansættelsesområdet afhænger i øvrigt af ansættelsesformen.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
01-04-2019
Kviknummer:
LJA-71509130
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed