Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Laborant

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
25-03-2019

DTU Aqua, Sektion for akvakultur inviterer ansøgninger til en stilling som laborant (32 t/uge eller efter aftale) for en 2-årig periode ved vore laboratorier og faciliteter i Hirtshals. Sektionen udfører forskning og rådgivning vedrørende akvakultur med fokus på opdrætsteknologi og bæredygtighed samt fiskefysiologi og ernæring og beskæftiger p.t. 4 laboranter.

DTU Aqua - Institut for Akvatiske Ressourcer er et institut på Danmarks Tekniske Universitet.

DTU Aqua udfører forskning, rådgivning og uddannelse på universitetsniveau og bidrager til innovation inden for bæredygtig udnyttelse og forvaltning af akvatiske ressourcer. DTU Aquas mission er at udføre forskning, rådgivning og uddannelse på universitetsniveau samt bidrage til innovation inden for bæredygtig udnyttelse og forvaltning af akvatiske ressourcer. Vi forsker i akvatiske organismers biologi og populationsøkologi, fysiske og kemiske processer i vandmiljøet og økosystemers struktur og dynamik og inddrager alle relevante naturlige og menneskeskabte påvirkninger.

Jobbet

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international atmosfære. Vi er en travl enhed, der arbejder med en lang række opgaver, så der er meget variation i arbejdsdagene. Stillingens arbejdsområder vil efter aftale omfatte dele af nedenstående funktioner:

 • Vandkemiske analyser (titrering, spektrofotometri, Elisa/pladelæser m.m.)
 • Analyser af våde biologiske prøver
 • Daglig drift af div. apparatur (f.eks. HPLC, IC, Coulter counter, qPCR, Western Blotting)
 • Metodetilpasning/udvikling, især vedr. biologiske prøver
 • Kalibrering og vedligehold af målesensorer og brug af dataloggerudstyr
 • Assistance ved gennemførelse af div. praktiske forsøg
 • Indkøb af kemikalier, glasvarer og øvrigt laboratorieudstyr

Du må endvidere forvente at indgå i sektionens øvrige aktiviteter og feltarbejde efter behov.

Baggrund som laborant/bioanalytiker

Du forventes at kunne kommunikere på dansk og engelsk både i tale og skrift og at have:
 • En baggrund som laborant eller bioanalytiker
 • Gerne tidligere erhvervserfaring som understøtter nogle af de ovennævnte arbejdsopgaver
 • Gode evner til teamwork såvel som til at arbejde selvstændigt
 • Stor fleksibilitet og selvstændighed i arbejdets tilrettelæggelse
 • Interesse i problemløsning samt en initiativrig og proaktiv tilgang til dine opgaver
 • Endvidere er det væsentligt, at du føler ansvar i forhold til arbejdsplads og opgaver, og vilje og entusiasme til at bidrage fagligt og socialt ved udvikling af arbejdspladsen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomst og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansættelsesstedet er DTU Aqua, Nordsøen Forskerpark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals.

Stillingen er tidsbegrænset til 2 år og til besættelse fra 1. april 2019 eller snarest muligt herefter.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest 25. marts 2019. Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, eksamensbevis og CV.

Nærmere oplysninger kan fås hos Laborant Ulla Sproegel på 2131 5863 el. mail usp@aqua.dtu.dk eller Sektionsleder Per Bovbjerg Pedersen pbp@aqua.dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Aqua forsker, rådgiver, uddanner og bidrager til innovation inden for bæredygtig udnyttelse og forvaltning af akvatiske ressourcer. Vi undersøger akvatiske organismers biologi og populationsøkologi, fysiske og kemiske processer i vandmiljøet, økosystemers struktur og dynamik og naturlige og menneskeskabte påvirkninger af akvatiske miljøer.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
25-03-2019
Kviknummer:
LJA-71496222
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Beliggenhed