Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pressemedarbejder til Det Kriminalpræventive Råd - projektansættelse

Københavns Politi, Beredskabsafsnittet

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
13-04-2019

København, Rigspolitiet, Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd (DKR) søger en pressemedarbejder, der skal være med til at implementere DKRs nye kommunikations- og SoMe strategi og profilere DKR med en ny formand. Stillingen er en projektansættelse, der er tidsbegrænset i et år fra ansættelse med mulighed for forlængelse.

Din nye hverdag
Det Kriminalpræventive Råd (DKR) er en medlemsorganisation med et netværk af centrale aktører. Medlemmerne mødes i Rådet og udveksler erfaringer og aftaler indsatser, som kan tackle kriminalitetsproblemer fra flere vinkler. Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med mulighed for at påvirke dagsordenen på det retspolitiske område. I 2019 har vi særligt fokus på indbrud i private hjem, psykisk vold, voldtægt, bander og parallelsamfund.

Som pressemedarbejder arbejder du med afsæt i forskning og statistik samt medlemmernes indsigt i praksis, og du omsætter og formidler til DKRs målgrupper via forskellige kommunikationskanaler såsom presse, web og sociale medier. Du har desuden ansvaret for medieovervågning, håndtering af daglige pressehenvendelser samt at udforme udkast til kronikker og debatindlæg for DKRs talsmænd. Du rådgiver desuden formanden og dine kollegaer i forbindelse interviews. DKR skal have en ny formand i 2019, og du har derfor en opgave med at profilere pågældende i offentligheden. Du får en spændende og varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Pressemedarbejderen indgår i Kommunikationsteamet på i alt syv medarbejdere. Vi er en dynamisk gruppe, der blandt andet har ansvaret for analyser, public affairs, presse, kommunikation og kampagner. I teamet prioriterer vi faglig sparring højt og har stor frihed i løsningen af arbejdsopgaverne. Vores arbejdsmiljø er præget af en stærk faglighed med gode udviklingsmuligheder og faglige udfordringer. Vi arbejder tæt sammen med formanden, sekretariatschefen og DKRs Forebyggelsesteam.

Vores nye kollega
Vi ser gerne, at du er uddannet journalist og har erfaring fra pressen, en politisk styret organisation og/eller fra en interesseorganisation eller lign. Vi forventer, at du har stået for presselanceringer, udarbejdet og udsendt nyhedsbreve samt har udarbejdet artikler og kronikker mv. Du har også arbejdet med online kommunikation, herunder sociale medier, ligesom du har et stort netværk i kommunikationskredse.

Din politiske tæft gør, at du ser mulighederne for, hvor og hvornår DKR kan byde ind, og du forstår at formulere klare budskaber på baggrund af vores viden om, hvad der kan gøres ved komplekse problemstillinger. Inden for vores strategier og dine opgaver arbejder du selvstændigt, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver.

Som person har du gennemslagskraft, et fagligt mod og en personlighed, som sikrer, at du overkommer eventuelle udfordringer, kan samarbejde og kommer hurtigt og sikkert i mål med dine opgaver. Derudover sætter du pris på en travl, alsidig og udfordrende hverdag.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk uddannelse bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Er du uddannet journalist bliver du ansat i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for journalister i statens tjeneste.

Der er tale om tidsbegrænsede projektansættelser i et år fra ansættelsen med mulighed for forlængelse.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretariatschef Anna Karina Nickelsen på telefon 9135 7597. Du kan finde mere information om DKR på www.dkr.dk/om-os.

Når du søger en stilling i Det Kriminalpræventive Råd/politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde samtaler den 18. marts og 2. samtaler den 25. marts 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om Det Kriminalpræventive Råd
Det Kriminalpræventive Råd fremmer et trygt samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. Vi er en videns- og netværksorganisation med ca. 60 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. Du kan læse mere om DKR på hjemmesiden www.dkr.dk.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
13-04-2019
Kviknummer:
LJA-70622641
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland