Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Effektive medarbejdere søges til rengøring

KU - SUND - IKVH - Fr. berg

Storkøbenhavn
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
20-02-2019

Til Universitetshospitalet for Familiedyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet søges rengøringsmedhjælpere til tiltrædelse 1. april 2019 eller hurtigst muligt derefter.

Kort om Familiedyrshospitalet
Familiedyrshospitalet er en del af Københavns Universitet og beliggende på Institut for Klinisk Veterinærmedicin på Frederiksberg Campus. Hospitalet er Danmarks eneste universitetsdyrehospital, hvor der både undervises og forskes i sygdomme hos familiedyr.

Arbejdsopgaver
Der er brug for rengøringsmedhjælpere alle hverdage – inkl. hele sommeren, mellemuger og eksamensperioder. Man arbejder i et team på 12 rengøringsmedhjælpere i alt og internt i gruppen tilrettelægger man arbejdstiden, 3-4 timers rengøring ugentligt, ml. kl. 15.00 – 22.00. En del hovedrengøring må forventes.

Kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du:

  • Er team player
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er serviceorienteret og udadvendt
  • Har et godt humør
  • For at kunne bestride stillingen er det en forudsætning, at du kan dokumentere, at du er i besiddelse af kompetencer og viden om bakterielle smitteforhold på et dyrehospital, f.eks. ved at du er veterinærstuderende. Der vil ikke være dyrekontakt, men man lærer dyrehospitalet godt at kende.
Vi tilbyder
  • Et uformelt arbejdsmiljø centralt på Frederiksberg
  • Mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for rengøringsassistenter og specialarbejdere m.fl. i staten eller organisationsaftalen for sanitører i staten mv.. Timelønnen udgør kr. 128,88 (1. oktober 2018-niveau).

Hvis du er studerende, vil din ansættelse ophøre, når du ikke længere er indskrevet og aktiv studerende.


Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftschef Anders Esbjørn på tlf. 3044 9321 eller e-mail aesb@sund.ku.dk.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket ”Søg stillingen” nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2019.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
20-02-2019
Kviknummer:
LJA-70494032
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Rengøring
Beliggenhed